Ai purta o asemenea lenjerie de corp?

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 12:48 4326 citiri
foto: oddee

Fiecare femeie incearca sa isi impresioneze partenerul de viata cu o lenjerie. De fapt, daca ne gandim mai bine, nu numai femeile vor sa impresioneze cu ajutorul lenjeriei, ci si barbatii.

Intrebarea este: cat de departe ar merge cineva pentru a impresiona persoana de langa ea.

Feministele din toata lumea au reactionat cu groaza cand au aflat de noua linie de lenjerie care vine echipata cu un sistem de urmarire prin GPS. Gama de lenjerie "Gaseste-ma daca poti" a fost comparata cu centura de castitate din trecut.

Pentru unele persoane, parul de pe corp poate reprezenta o moda. In realitate, parul adevarat nu este la moda, doar cel imprimat, aminteste Oddee.

Lenjerie nu este doar pentru doamne, si barbatii pot incerca sa fie atragatori in lenjerii mai putin sau mai mult traznite.

Pasionatii de Sudoku pot achizitiona o lenjerie cu un imprimeu deosebit cu unul dintre cele mai populare jocuri. Chilotii si sutienele "The Mio Destino Play Time Collection" sunt acoperiti cu grile sudoku.

Triumph International a creat o lenjerie ce este menita sa atraga atentia asupra natalitatii in Japonia. Cand te logodesti, trebuie sa introduci inelul de logodna in inima dintre cupe si...restul vine de la sine.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii