A inceput Black Friday pe Vivre.ro cu reduceri de pana la 90%

Advertorial
Joi, 12 Noiembrie 2020, ora 08:00 14247 citiri

A inceput Black Friday, cel mai asteptat eveniment al anului pe Vivre.ro. De astazi si pana pe 15 noiembrie te poti bucura de zeci de mii de produse reduse cu pana la 90%.

Sa cumperi de pe Vivre.ro de Black Friday inseamna o dubla bucurie. Ai parte de produsele mult dorite la preturi speciale si dai un suflu nou locuintei tale cu un buget rezonabil.

Creeaza-ti decorul la care ai visat intotdeauna si gaseste produsele perfecte pentru tine, la preturi speciale. De Black Friday, pe Vivre.ro ai parte de o selectie variata de produse, asadar tot ce trebuie sa faci este sa pui in practica proiectele de redecorare.

Reducerile vor fi disponibile pana pe 15 noiembrie, la toate categoriile de produse de pe Vivre.ro. Astfel, anul acesta te vei bucura de: ustensile de bucatarie de la 9,99 lei, obiecte de decor de la 15,99 lei, covoare de la 29,99 lei, articole de lifestyle de la 25,99 lei, corpuri de iluminat de la 49,99 lei, mobilier de la 79,99 lei si canapele de la 689,99 lei.

Indiferent de camerele in care doresti sa faci schimbari, Vivre ti-a pregatit produse pe gustul tau, pentru a te asigura ca vei avea intotdeauna o casa potrivita personalitatii tale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com