4 idei de cadouri pentru barbati de Ziua Indragostitilor

Advertorial
Joi, 13 Februarie 2020, ora 20:03
48443 citiri
4 idei de cadouri pentru barbati de Ziua Indragostitilor

Poate fi greu sa-ti dai seama ce cadou sa-i faci unui barbat de Ziua Indragostitilor, mai ales daca nu ai un buget prea mare.

Sigur, puteti merge in orice magazin si puteti vedea o multime de afise cu cadouri ieftine pentru aceasta ocazie. Dar multe dintre ele - cum ar fi bijuteriile in forma de inima si ursuletii de plus - sunt mai potrivite pentru femei cu ocazia Valentine's Day.

Si atunci ce cadou romantic ii poti face iubitului?

Pentru a gasi cadoul potrivit pentru un iubit sau sot, incercati sa depasiti darurile standard. Cand revistele Cosmopolitan si Reddit le-au cerut barbatilor sa spuna ce isi doresc de Ziua Indragostitilor, majoritatea au amintit articole care cu siguranta nu sunt comercializate in ziua de Valentine's Day. Mai bine, multe dintre sugestiile lor costa foarte putin.

Dupa cum arata raspunsurile lor, nu este nevoie de multi bani pentru a face un cadou barbatului din viata ta de Ziua Indragostitilor. Nu este nevoie decat de putina imaginatie.

Cei mai multi barbati nu sunt interesati sa primeasca un cadou fizic de Ziua Indragostitilor. Dintre barbatii care au raspuns sondajului facut de Cosmopolitan si Reddit, mai putin de jumatate s-a referit la un cadou constand intr-un obiect fizic, ideal pentru Valentine's Day.

Cu toate acestea, daca aceasta sarbatoare nu vi se pare completa decat daca ii puteti inmana ceva legat cu funda, asigurati-va ca este ceva ce va aprecia. Nu trebuie sa fie scump, ci ceva ales in functie de personalitatea lui.

1. Felicitari

Sa incepem cu cel mai traditional Valentin dintre toate, o felicitare. Traditia de a schimba mesaje de dragoste de Ziua Indragostitilor presupune o intoarcere la sarbatoarea originala a Sf. Valentin, un martir crestin.

Asa cum spune legenda, primul cadou de Ziua Indragostitilor a fost o scrisoare pe care sfantul i-a trimis-o fiicei temnicerului sau inainte de executia sa, pe care a semnat-o, "Valentinul tau".

In luna februarie, magazinele isi incarca rafturile cu felicitari de Ziua Indragostitilor care costa doar cativa lei. Cu toate acestea, mesajele din aceste felicitari sunt adesea niste clisee.

Daca vrei sa-l surprinzi si sa-l incante, cel mai bine este sa-ti creezi singura o felicitare - una care sa fie doar pentru el.

O felicitare hand-made va fi apreciata mai mult decat cea pe care ati alege-o din raftul unui magazin. Atata timp cat mesajul este personal si sincer, va fi un gest romantic, chiar daca costa putin.

2. Carti

Daca barbatul din viata ta este un cititor avid, o carte este intotdeauna un cadou potrivit. In plus, cand ii oferi iubitului o carte care reflecta interesele lui, ii arati ca il cunosti cu adevarat.

De exemplu, daca iubitul tau este impatimit de sport, cumpara-i o carte cu biografia sportivului sau preferat, daca este pasionat de istorie, ii poti face cadou o carte despre enigmele razboaielor mondiale.

Pentru barbatii pasionati de finante, puteti alege o carte cu un caracter utilitar, de genul "cum sa iti gestionezi corect bugetul".

Cartile oferite cadou nu trebuie sa fie scumpe. Ca sa nu mai spunem ca puteti gasi in anticariate si carti de colectie la preturi rezonabile.

O carte poate fi insotita de un mesaj romantic inscriptionat pe prima pagina. Astfel, cuvintele tale de dragoste vor fi pastrate mereu pe rafturile bibliotecii lui.

3. Produse cosmetice

Niciodata nu veti da gres cu un cadou constand intr-un produs cosmetic de calitate. Fie ca este vorba despre un parfum sau despre o crema ori un aftershave, iubitul sau sotul va fi incantat sa primeasca de Ziua Indragostitilor un astfel de cadou.

Pentru ca respectivul cadou sa nu va afecteze bugetul, puteti folosi site-urile cu coduri de reduceri, cum ar fi cod reducere Notino sau voucher Elefant.

4. Ceva util

Un alt raspuns venit din partea barbatilor care au luat parte la sondajul facut de cele doua reviste precizeaza ca un cadou reusit trebuie sa fie unul util. Se pare ca pentru multi barbati, utilitatea este mai importanta decat partea sentimentala.

Din aceasta categorie de cadouri pot face parte:

* Un multitool. Vorbim despre diverse gadgeturi care combina multe instrumente intr-un singur dispozitiv care poate fi purtat in buzunar. De exemplu, un briceag multifunctional echipat cu multe alte unelte, precum scobitori, foarfece, pensete, deschizatoare pentru sticle sau pentru conserve, surubelnite si multe altele.

* O trusa de barbierit sau un dispozitiv de tuns. Daca inca se barbiereste in fiecare zi cu un aparat de unica folosinta, luati-i cadou un aparat de ras de calitate. Daca poarta barba, cumparati un aparat de tuns barba, astfel incat sa se poata simti elegant si increzator in fiecare zi.

* Un lucru nou. Stii acele lucruri uzate vechi pe care sotul sau iubitul tau nu le-a inlocuit niciodata? Ajuta-l sa o faca. Daca il salvati de efortul de a cumpara un articol banal, cum ar fi stergatoare de parbriz, va fi cu adevarat multumit.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#idei cadou ziua indragostitilor, #cadou iubit , #cadouri