MAINE începe cel mai mare eveniment dedicat nunților la nivel național

Advertorial
Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 09:34
5830 citiri
MAINE începe cel mai mare eveniment dedicat nunților la nivel național
FOTO: mariagefest.ro

Oficial sezonul nunților începe MÂINE la Palatul Parlamentului, când are loc cel mai mare târg de nunți din România, Mariage Fest.

Am aflat în premieră pentru voi câteva detalii legate de acest eveniment, de la care e bine să nu lipsiți dacă vă căsătoriți anul acesta:

Produse și servicii lansate în premieră și multe dintre ele reduse substanțial

Idei în premieră pentru nuntă

Prezența unei zone generoase cu degustare GRATUITĂ de specialități ce pot fi integrate meniului clasic ori băuturilor de nuntă

Maratonul prezentărilor de modă - rochii de mireasă și costume de miri

Un INEL CU DIAMANT oferit ca premiu VINERI, 27 ianuarie, ora 12.00, în deschiderea evenimentului. Conform obiceiului, inelul va fi ascuns într-un buchet de flori, ce va fi aruncat în mulțime, așa că vă invităm să fiți în număr cât mai mare la scenă, vineri, 27 ianuarie, ora 12.00, când MC-ul evenimentului, Wilmark, va anunta fericita câștigătoare.

MARIAGE FEST în cifre înseamnă:

  • Ediția cu numărul 36
  • 2100 rochii de mireasă
  • 500 costume pentru miri
  • 50 locații de nuntă
  • 200 expozanți din toată țara
  • 7500 modele de inele de logodnă și verighete
  • 17000 modele de invitații

Lor li se alătură desigur: foto-video, DJ, artiști, aranjamente florale, cabine foto, transport și absolut tot ce iți este necesar pentru nunta ta din 2023, dar și oferte pentru nunți autentice sau nunți pe plajele grecești.

Mariage Fest setează tendințe, așa că vine ca o reconfirmare lansarea în România a unei aplicații mobile, ce va oferi suport atât mirilor, cât și furnizorilor de produse și servicii. Puteți contacta echipa MYDAY, prezentă în cadrul târgului, pentru detalii privind aplicația și să experimentați – firsthand – modul inedit în care tehnologia se întânește cu nunțile.

Până atunci, vă oferim câteva informații aflate în premieră despre MyDay:

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Prin doar câțiva pași, oferi informații, astfel încât operatorii aplicației să își dea seama exact de ce ai nevoie, astfel încât seara nunții să fie așa cum ți-ai dorit-o, sau, de ce nu, peste așteptări. Apoi vei primi surprize, discounturi și premii, împreună cu oferte adaptate nevoilor proprii, urmând ca mai departe, să fi ghidat în luarea celor mai bune decizii.

CE AI DE FĂCUT?

Accesează platforma www.myday.ro (în curând disponibilă și în App Store- iOS, sau Google Play - Android) și lasă-te purtat de profesionalismul si entuziasmul echipei, în identificarea celor mai bune soluții, de la cei mai buni furnizori din domeniu.

MYDAY este practic locul în care noul cuplu își va cunoaște noii parteneri de lucru, pentru scrierea poveștii perfecte.

Și, pentru că 2023 înseamnă multe noutăți în viața ta, vei găsi în premieră în zona de Lounge o extensie a meniului clasic de nuntă. Mai exact, poți degusta gratuit zeci de specialități, pe care le veți alătura meniului de nuntă: candy bar, înghețată, Cigar Bar, brânzeturi fine, Shoteria, prosecco bar, limonadă și ciocolată caldă, degustare de vinuri.

Maratonul prezentărilor de modă debutează cu prezentarea specială de vineri, ora 12.00 și continuă până duminică cu sute de modele lansate în premieră, o adevarată sursă de inspirație pentru mirese.

Mariage Fest, 27-29 Ianuarie la Palatul Parlamentului, detalii pe www.mariagefest.ro și pe Facebook:

https://www.facebook.com/mariagefest/

Intrarea este C1, cea principală, situată la intersecția dintre Bdul Libertății și Bdul Natiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se caută: Mariage Fest.

Parcarea gratuită în incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau șoferii Uber/Bolt au acces chiar până la scările Palatului Parlamentului.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#sezonul nuntilor, #mariagefest, #festival, #targ de nunti , #stiri life style