Ziua portilor deschise la bordel: Ce presupune

Joi, 18 Februarie 2016, ora 16:15 9664 citiri
Foto: Site oficial Shh

Un bordel din Noua Zeelanda organizeaza Ziua portilor deschise, in scopuri caritabile. Reactiile legate de aceasta initiativa sunt divizate.

Casa de toleranta din Hawera, North Island, invita pe toata lumea sa faca un tur al bordelului, sa participe la o sesiune de intrebari si raspunsuri cu angajatele, oferind celor care calca pragul incintei racoritoare, in schimbul unei donatii, informeaza The Guardian.

Banii stransi vor fi donati fundatiei Kai Kitchen, care realizeaza pranzuri sanatoase pentru copiii saraci din zona.

Initiativa nu este privita cu ochi buni de catre toata lumea, divizand opinia publica. Multi sunt scandalizati de asocierea "lipsita de gust" si moralitate intre copii si industria sexului.

Altii sunt de parere ca nu conteaza din partea cui vine initiativa, cand e vorba de a face bine unor copii. Exista si cei care sunt de parere ca bordelul nu a vrut decat sa-si faca publicitate, prostitutia fiind legala in aceasta tara.

Se deschide cel mai mare bordel din Europa - investitie uriasa

Cat despre fondatorul fundatiei Kai Kitchen, Rochelle Steer, aceasta afirma ca nu-i pasa de unde vin banii, atata vreme cat copiii au de castigat.

Patroana bordelului "Shh", care este si membru al fundatiei caritabile, afirma ca s-a saturat ca afacerea ei sa nu fie inteleasa si sa se vorbeasca pe "la colturi" despre ea, asa ca e fericita sa-si deschida usile, pentru ca toata lumea sa-si potoleasca curiozitatile.

"Mi se pare extrem de frustrant sa nu fim tratati ca avand o afacere in toata regula, atata vreme cat ne platim taxele si muncim la fel de mult ca toata lumea", declara ea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News