Vrei un orgasm mai intens? Mergi mai des la sala!

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 15:27 3113 citiri
Foto: Fox News

Daca faci parte din randul celor care nu fac sport din comoditate, afla ca pierzi inclusiv pe alte "fronturi". Exercitiile fizice te-ar putea ajuta sa ai un orgasm mai intens si o viata sexuala implinita.

Exista dovezi stiintifice ale legaturii dintre activitatea fizica si sex. In timpul practicarii sportului, creierul secreta endorfine. Acestea, la randul lor, stimuleaza secretia de hormoni sexuali, scrie Fox News.

Acesti hormoni ajuta la reducerea numarului de batai ale inimii, imbunatatesc digestia, scad tensiunea arteriala si nivelul de cortizol si, in plus, relaxeaza intregul corp.

Exercitii cu bataie lunga

Exercitiile cardiovasculare cele mai bune sunt alergatul sau o partida de baschet. Ele ajuta circulatia, corpul fiind astfel mai bine irigat.

Cei care au probleme cu libidoul trebuie sa stie ca aparatele din sala de forta sunt de ajutor in aceasta privinta. Astfel de exercitii cresc nivelul de testosteron. Daca mergi la sala de 2-3 ori pe saptamana si dormi suficient, rezultatele vor aparea in viata ta sexuala.

Nici yoga nu trebuie ignorata. Ea poate face minuni in viata ta sexuala si iti imbunatateste flexibilitatea, ceea ce te ajuta sa incerci noi pozitii alaturi de partenerul tau.

Rezultate dovedite stiintific

Un studiu facut in urma cu cativa ani la Forida Atlantic University arata ca persoanele care fac sport frecvent au o dorinta sexuala mai mare si sunt mai multumite de aceasta latura a vietii lor.

Femeile sunt mai receptive la atingere, iar barbatii au performante sexuale mai bune si un orgasm pe masura.

In plus, sa nu uitam ca pasiunea din dormitor ne ajuta sa ardem si calorii. In 30 de minute de preludiu si sex, o persoana poate arde aproximativ 100 de calorii. Sexul aduce si o imbunatatire a metabolismului, precum si intarirea muschilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News