Virilitatea si longevitatea - doua deziderate milenare

Sambata, 05 Martie 2011, ora 08:02
12845 citiri
Virilitatea si longevitatea - doua deziderate milenare

Numeroase documentatii publicate in ultimul timp inclina sa dea mai mult credit procedeelor naturiste de stimulare a potentei barbatilor decat medicatiilor de tip "viagra".

Susanul si performantele lui revigorante

Tema este departe de a fi o minune a anilor nostri. Ea a preocupat antichitatea incepand din Egipt si Babilon, pana in Japonia si India, fara sa ocoleasca nici Imperiul Roman sau Grecia antica.

Cele mai vechi retete mentionate de antichitate cu privire la cresterea satisfactiilor sexuale pe baze "babesti" se refera la semintele de susan, ale caror calitati nu sunt contestate nici de terapeutii zilelor noastre.

In India antica susanul, cunoscut sub numele de "rasayana", constituia baza unui amestec cu miere, destinat anume pentru revigorarea potentei sexuale a barbatilor.

Populatia din zona mediteraneana obisnuia sa introduca ulei de susan in hrana animalelor, pentru a le spori capacitatea de reproducere. In Grecia si in Imperiul Roman, se practica, in acelasi scop, masajul erotic cu efecte afrodisiace, folosind tot ulei de susan.

Hrana maimutelor - exemplu bun pentru oameni

Traditiile "babesti" europene au perpetuat, din generatie in generatie, culminand cu salatele din sfecla rosie si telina, date prin razatoare si amestecate de asemenea cu susan si ulei de susan.

Nimeni nu poate preciza vechimea si originea retetei, dar este cert ca ea se referea atat la efecte ce vizau virilitatea, cat si la cele de longevitate.

Mai recent, biologul german Walter Bartsch din Brelan a elaborat un tratament riguros naturist, testat in clinici, cu efecte neasteptate si surprinzatoare asupra organismului masculin.

In principu, el si-a formulat metoda prin urmatoarea explicatie simpla: "Cine se hraneste cu ce se hranesc maimutele nu va avea niciodata probleme cu sexul". La baza regimului sau alimentar stau legumele, fructele si semintele de orice fel, inclusiv susan, floarea soarelui, nuci si alune.

Bacteriile milenare

Interesanta si neasteptata este experienta ruseasca in domeniu. Profesorul Anatoli Broushkov de la Universitatea Tiumen din Yacutia (Siberia de nord-est) a cercetat fosilele unor animale preistorice dezgropate in zona, in care a descoperit bacterii vii.

Cercetarile au demonstrat ca bacteriile, experimentate pe cobai, stimuleaza abilitatile mentale ale acestora, performantele fizice, precum si cele sexuale. A crescut spectaculos potenta masculilor si fertilitatea femelelor.

Urmare a cercetarilor efectuate, Broushkov a facut urmatoarea interesanta declaratie, pentru presa: "Am decodat o parte din ADN-ul bacteriei si, din ceea ce putem sa ne dam seama pana acum, nu exista nimic asemanator in lume. Bacteria se dovedeste extraordinar de longeviva si transmite proprietatile sale vitale organismului ce o gazduieste".

Mai avem de asteptat pana sa depasim stadiul SF

Deocamdata experimentele se fac la nivelul cobailor, dar perspectiva extinderii lor nu este exclusa, poate intr-un viitor indepartat. Cercetatorii au in vedere atat sporirea virtutilor sexuale, cat si cresterea longevitatii. Ambele probleme preocupa omenirea din vremuri imemorabile, fara solutii concrete.

Sa traim sute de ani, dar sa pastram in acest timp si performante sexuale - iata o perspectiva care deocamdata pare sa nu depaseasca domeniul SF.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#potenta, #longevitate, #retete naturiste potenta masculina, #virilitate antichitate, #virilitate barbati, #alimente virilitate , #viata sexuala