Veste buna de Craciun: Frigiditatea nu exista

Joi, 25 Decembrie 2008, ora 16:40 2760 citiri

Specialistii dau femeilor o veste buna: nu exista frigiditate. Cercetari recente au ajuns la concluzia ca acesta este doar un termen, mult prea folosit din pacate, ce insa nu are un obiect pentru a-l defini.

Mai exact frigiditatea este doar un concept, ea nu exista ca atare. De cele mai multe ori, femeile care nu sunt orgasmice traiesc cu falsa impresie ca nu este in natura lor sa atinga orgasm, in acest fel diminuand si mai mult posibilitatea de a-l avea vreodata.

Totul sta in mintea noastra. Cel mai puternic organ sexual este creierul, iar daca in clipa in care pornim, repetam incontinuu in mintea noastra ca nu putem atinge climaxul, atunci nici nu o vom face, informeaza ele.ro.

Foarte multe femei sustin ca le este foarte dificil sa atinga orgasmul. Sondajele au scos la iveala faptul ca nu toate femeile sunt satisfacute din punct de vedere sexual. In plus, un procent destul de ridicat se confrunta cu anumite disfunctii sexuale la un moment in viata.

Surprinzator, 90% dintre femei admit ca au trebuit sa mimeze orgasmul cel putin o data in viata, si jumatate din ele au facut-o in ultimul an.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News