Tot ce trebuie sa stii despre afrodisiace

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 07:02
5602 citiri
Tot ce trebuie sa stii despre afrodisiace
Sheknows

Se spune ca unele alimente precum ciocolata sau caviarul ar fi afrodisiace, insa chiar au acestea efectul de a stimula impulsurile sexuale?

Pentru a afla un raspuns bazat pe practica si nu doar pe teorie, sheknows.com a apelat la ajutorul unor cupluri care au facut cateva incercari, testand cate un aliment in diferite seri, iar intr-o alta lasand organismul fara niciun afrodisiac.

Iata concluziile la care au ajuns:

1. Caviarul

Desi este foarte scump, acesta are un efect special, de a hrani celulele nervoase si de a intensifica activitatea lor, ceea ce stimuleaza de asemenea si trairile romantice. In plus, cercetarile sugereaza ca putina votca aduce si mai multa pasiune.

Verdictul: Dupa ce au mancat caviar, partenerii care s-au lasat supusi testelor nu au simtit mare lucru. La scurt timp insa dupa ce au baut si putina vodca au inceput sa se simta mai relaxati, mai confortabili si mai incitati de ideea de a face sex. Insa este foarte probabil sa fie doar efectul votcii, avand in vedere ca alcoolul elimina din inhibitii.

2. Ciocolata

Aceasta are multe roluri benefice pentru o femeie, cum ar fi sa ii creasca gradul de confort si sa o inveseleasca, insa poate sa ii provoace si un sentiment de vina daca a consumat prea mult. De asemenea, teoretic, ciocolata contine substante ce stimuleaza sistemul nervos central, putand sa sporeasca si nivelul dorintelor sexuale.

O legenda spune ca un puternic imparat aztec, Montezuma, consuma 50 de cesti cu ciocolata pe zi pentru a avea puterea de a face dragoste cu cele 600 de femei pe care le avea in harem.

Verdictul: Cuplurile care au mancat ciocolata au spus ca nu au simtit absolut nimic si ca sexul era ultimul lucru la care s-ar fi gandit.

3. Trufele

Despre aceste specii de ciuperci se spune ca sunt veritabile afrodisiace, desi sunt extrem de greu de gasit si foarte scumpe.

Verdictul: In afara de faptul ca li s-au parut delicioase la gust, cuplurile nu au avut nici cel mai mic impuls sexual dupa ce le-au consumat.

4. Fara niciun afrodisiac

In seara in care nu au mancat niciun aliment despre care se spune ca ar fi afrodisiac, partenerii au simtit o atractie in plus; cel mai probabil, pentru ca nu mai era presiunea asteptarii. Faptul ca te astepti sa se intample ceva poate actiona ca un inhibitor.

Daca ai langa tine pe cineva pe care chiar il iubesti, atunci chimia exista deja si nu mai ai nevoie de stimulente din exterior.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#afrodisiace, #afrodisiace testare, #afrodisiace practica, #afrodisiace teorie , #afrodisiace