Topul celor mai afemeiati barbati din prezent si trecut

Joi, 03 Iulie 2014, ora 13:39
10226 citiri
Topul celor mai afemeiati barbati din prezent si trecut
Foto: Subverted Nation

S-a cam acreditat ideea ca barbatii cu succes la femei se gasesc in domeniul artelor si al performerilor: cantareti, poeti, pictori, sportivi. Totusi, realitatea arata ca multi dintre performerii sexului tare au aparut din medii la care nici nu te astepti.

Fireste, o statistica exacta nu s-a putut face niciodata intr-un domeniu atat de delicat, dar portalul Publy a reusit sa ofere un top, uneori cu cazuri cunoscute, dar alteori cu totul neastetpate.

Fidel Castro

El Lider Maximo este considerat ca fiind cel mai mare afemeiat al lumii contemporane. Potrivit unui oficial din administratia cubaneza, el isi asigura zilnic cel putin doua partenere, dintre care una la pranz si alta dupa cina. Conform estimarii acestuia, Fidel Castro a cunoscut compania intima a 35.000 de femei.

Scriitoarea Ann Louise Bardach, care a scris o carte despre Fidel Castro, a reusit chiar sa obtina de la el, in 1993, un interviu pe aceasta tema. Intrebandu-l cati descendenti nelegitimi ar putea sa aiba, liderul cubanez i-a raspuns: "Aproape un trib".

Wilt Chamberlain

In cartea sa autobiografica, intitulata "Lumea vazuta de sus", jucatorul de baschet american Wilt Chamberlain afirma ca a avut relatii intime cu 20.000 de femei.

Prietenul sau Rhode Roddevig, care l-a insotit intr-un turneu de 10 zile cu ocazia unor antrenamente, l-a urmarit cu atentie in acest timp, notand chiar si numele a 23 femei cu care s-a culcat in cele 10 zile.

Pornind de la media de 2,3 femei pe zi, Roddevig a extrapolat, ajungand la o cifra corespunzatoare celei pretinse de sportiv.

Jay Hawkins

Cantaretul de opera si interpretul de jazz american Jay Hawkins a declarat biografului sau ca este tatal a 57 copii. Succesele sale erotice devenisera chiar obiectul unui scandal public, atunci cand un necunoscut l-a pandit dupa spectacol si l-a injunghiat grav cu un cutit, ca sa razbune onoarea sotiei sale.

Nimeni nu poate face o estimare cu privire la numarul de femei care i-au fost partenere, dar, dupa moartea lui, la 70 de ani, biograful a incercat sa-i reconstituie intregul periplu al vietii, identificand astfel 33 dintre copiii lui. Cercetarile sale sunt inca in curs.

John Holmes

Cel mai de seama actor de filme porno al Americii, John Holmes, castiga intre anii '70 si '80 peste 3.000 de dolari pe zi pentru prestatiile sale artistice. Dar nu banii le-au atras spre el pe femeile din preajma. Intr-un interviu acordat revistei "Hustler", Holmes sustine ca s-a "distrat" de-a lungul carierei cu 14.000 femei pe care le-a impartit in doua categorii: unele erau partenerele sale de scena pe care nu le-a ocolit, iar altele il plateau cash pentru a fi servite.

A murit la 43 de ani, urmare a unor complicatii asociate cu SIDA. Sexul e placut, dar medalia are si revers.

Gene Simmons

Basistul trupei "Kiss" pretinde ca are fotografii care probeaza ca s-a culcat cu 5.000 de femei in timpul carierei sale de 28 de ani. Concomitent, ducea viata de familie cu partenera sa Shannon Tweed, cu care s-a si casatorit in 2011, cand ajunsese la varsta a treia. Fiul lor de 25 de ani si fiica de 22 au fost la nunta cavaler, respectiv domnisoara de onoare.

Warren Beatty

In cartea sa, intitulata "Cum a cucerit Warren Beatty America", scriitorul Peter Biskind sustine ca seducatorul actor s-a culcat cu 13.000 de femei, cele mai multe selectate cu grija de el la Hollywood, unde se bucura de un succes rareori intalnit.

Cariera sa de seducator s-a intrerupt, insa, brusc in 1992, cand s-a casatorit cu actrita Annette Bening.

Giacomo Cassanova

In mod neasteptat, numele lui Cassanova nu figureaza in capul topului, intrucat nu numarul aventurilor l-a facut celebru. L-a facut faimos cartea sa autobiografica "Histoire de ma vie", in care descrie in amanunt modul cum stia sa cucereasca femeile si scenele erotice care il incantau pe el, dar si pe ele.

Ginghis Han

Despre viata personala lui a Ginghis Han se stie putin, doar legenda aminteste pornirile sale spre viol. Cercetari stiintifice intreprinse in 2003 au ajuns la concluzia ca cel putin 16 milioane de barbati de pe planeta si desigur un numar important, dar neprecizat, de femei se identifica astazi in cromozomii lor cu cei ai liderului mongol.

Lord Byron

Marele poet romantic al literaturii britanice era cunoscut ca mare curtezan in saloanele epocii si, conform legendei, nu scapa nicio ocazie cand era vorba de aventura cu o doamna de lume buna, o domnisoara imaculata, o camerista sau chiar o prostituata.

Cercetatorii estimeaza la 250 numarul femeilor in bratele carora a gustat el fericirea. Si ele intr-ale lui, bineinteles.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Fidel Castro lider cubanez, #Giacomo Casanova cuceritor erotic, #Lord Byron poet romantic, #Ginghis Han razboinic mongol , #stiri sex