Tincturi afrodiziace - bauturi ale iubirii

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 11:51
30327 citiri
Tincturi afrodiziace - bauturi ale iubirii

Cel mai bun si cel mai important afrodiziac de care are nevoie un cuplu tanar, sanatos si dornic de implinire, este iubirea, atractia continua, insotita de creativitate si spontaneitate care sa uimeasca.

Orientalii spun ca "cel mai natural si mai puternic afrodiziac pentru un barbat viril si puternic este o femeie frumoasa, plina de vitalitate si senzuala, care fiind plina de pasiune cere cu toata fiinta ei sa fie satisfacuta."

Se intampla insa ca in viata de zi cu zi a cuplului sa intervina si accidente, care, repetate, ar trebui sa dea de gandit si, mai ales, de actionat. Stresul cotidian, poluarea, insecuritatea, nesiguranta serviciului, alimentatia haotica, irationala, noptile pierdute, alcoolul fara masura si poate si altele ar putea fi cauzele pierderii fortei sexuale.

Solutia nu se gaseste, in niciun caz, pe rafturile farmaciei pentru ca afrodiziacele de sinteza ajuta pe moment, dar pot avea efecte secundare de nebanuit si dau dependenta, ca orice drog. De aceea, in primul rand, se impune o viata ordonata, o alimentatie naturala si sanatoasa, somn suficient, renuntarea la viciile distrugatoare, iesirea cat mai des in natura, stiut fiind ca lumina soarelui si focul au capacitatea de a stimula sexualitatea.

Mama-natura insa, cu bunatatea-i si darnicia bine cunoscute, a avut grija ca printre atatea plante datatoare de viata si sanatate sa strecoare si unele plante datatoare de forta si energie si, la nevoie, cine le-a cautat le-a gasit.

Tinctura este singurul preparat medicamentos care timp de doi ani de la preparare pastreaza nealterate principiile active ale plantei din care a fost facuta. Se poate prepara acasa, foarte simplu si usor, in felul acesta existand si siguranta ca ceea ce consumi e natural si ca au fost respectate cantitatile si timpul de macerare.

Cum se prepara

Se recomanda ca la prepararea tincturilor sa se foloseasca numai alcool alimentar, votca sau tuica facuta in gospodarie. La o parte planta se adauga cinci parti alcool. Macerarea dureaza intre doua saptamani si o luna, daca se folosesc radacini. Odata preparata, tinctura se pastreaza la rece, in sticle mici, de culoare inchisa, bine astupate.

Tinctura de branca-ursului se prepara din frunze si tulpini proaspete, taiate marunt si puse la macerat, la loc calduros, pentru doua saptamani. Se iau cate 30 de picaturi, de doua ori pe zi, in ceai de cretisoara. Pe langa efectul afrodisiac, tinctura actioneaza si ca hipotensor, regulator al activitatii nervoase, vasodilatator genital si periferic, tonic digestiv, antispastic uterin.

Tinctura de sculatoare, planta erbacee cu efecte afrodiziace recunoscute, stimuleaza erectia, trezeste senzualitatea, mareste libidoul, stimuleaza ovulatia, combate sterilitatea. Preparatul se recomanda atat barbatilor, cat si femeilor. Se ia cate o lingura de tinctura de trei ori pe zi, inaintea meselor principale, diluata in apa sau ceai de naprasnic.

Tinctura de telina se prepara punand intr-un borcan 100 de grame de radacina de telina data prin razatoare, peste care se toarna o jumatate de litru de alcool. Dupa 15 zile se filtreaza si se iau cate 10 - 15 picaturi diluate in putina apa, de trei ori pe zi, inainte de mesele principale.

Tinctura de telina regleaza functiile sexuale, are actiune depurativa, diuretica, antiinflamatoare si sedativa, fiind si un remediu contra obezitatii.

Sa avem sanatate!

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#alimente afrodiziace, #bauturi naturale afrodisiace, #viata sexuala sanatoasa sfaturi, #afroziace naturale , #afrodisiace