Si barbatii mimeaza orgasmul

Joi, 25 Septembrie 2008, ora 21:04 6527 citiri

Daca in cazul femeilor este unanim acceptat faptul ca putin teatru la orizontala nu poate face rau nimanui, in cazul barbatilor, care si ei mimeaza placerea suprema, coeziunea este asa de mare incat s-au decis cu totii sa nu lase informatia prada taberei adverse.

Si, totusi, intre 48 si 72% dintre femeile americane admit ca au mimat orgasmul cel putin o data. In mod paradoxal, un studiu a ararat ca 18 procente dintre barbati au recunoscut acelasi lucru. Si acesta este doar procentul barbatilor care au indrazneala sa infrunte gura lumii.

Femeile sunt tentate sa creda ca barbatii nu pot simula o ejaculare, deci nu poate fi vorba despre orgasme inchipuite in ceea ce-i priveste. Si, totusi, la adapostul unui prezervativ, se poate intampla orice. "Dovada" poate fi usor facuta nevazuta.

De ce ar mima barbatii orgasmul?

Pentru ca sunt obositi, nu au chef de sex, vor ca partida sa se incheie mai repede pentru a se apuca de altceva (somn, de exemplu).

Pentru ca vor sa faca impresie, nu pot incheia o reprezentatie amoroasa in lipsa unui final pe masura.

In cazul unei prime partide de sex cu o partenera noua, s-ar putea simti inhibati peste masura, iar corpul sa nu mai raspunda comenzilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News