Sexy pana in maduva oaselor: Andreea Antonescu (Galerie foto)

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 16:19 10090 citiri

A inceput sa cante la numai sase ani, pe scena, in concursul "Si eu voi fi o stea", la Galati, locul sau de bastina. Andreea Antonescu a devenit si stea, in numai cativa ani, facand parte din poate cea mai de succes trupa de fete din Romania.

Inainte de Andre, la numai 12 ani, deja avea un album lansat. Si tot inainte de Andre, a existat si trupa Flash, formata impreuna cu alte doua fete (printre care si Giulia Anghelescu, ex-Candy).

Proiectul nu a durat mult, Andreea Antonescu dorindu-si sa cante cu Andreea Balan, artista pe care o intalnise in mai multe emisiuni si pe care o simpatiza.

Sexy pana in maduva oaselor: Gina Pistol (Galerie foto)

Fara indoiala, insa, cei mai multi o stiu in aceasta formula de duo. Fetele au castigat impreuna patru Discuri de Platina si un Disc de Aur, pentru vanzarile de peste un milion de albume.

Sexy pana in maduva oaselor: Andreea Balan (Galerie foto)

La un an de la despartirea trupei, Andreea Antonescu se relansa, cu numele de scena AndreEa. Isi schimba si lookul, si stilul muzical, devenind si mai sexy.

Dupa perioada Andre, cand deja canta solo, Andreea Antonescu, care a cunoscut celebritatea la o varsta la care nu multi ar sti ce sa faca cu ea, declara la un moment dat: "Am avut aproape tot ce mi-am dorit. Am facut pana acum cam tot ce puteam face pana la varsta mea. Regret profund unele lucruri pe care le-am facut, de altele ma bucur". A fost momentul cand s-a implicat intr-o campanie caritabila.

Au urmat alte si alte schimbari, reusind sa se reinventeze de fiecare data. La numai 22 de ani, cand multi tineri abia pleaca de acasa si se gandesc incotro s-o apuce, AndreEa declara ca are o "viata de vis" pe care si-a "cladit-o singura, incet-incet, asa ca am toate motivele sa ma relaxez si sa ma bucur de tot ce e frumos in jurul meu".

Au fost destui cei care au spus ca muzica e doar un moft in cazul ei, insa faptul ca s-a mentinut pe piata atata vreme dovedeste contrariul: "Nu ma obliga nimic sa fac muzica, e pur si simplu o parte a vietii mele fara de care nimic nu merge bine".

In 2011, fosta membra a trupei Andre a devenit mamica, asa ca a urmat o perioada in care s-a dedicat doar fiicei sale, Sienna.

Sexy pana in maduva oaselor: Delia (Galerie foto)

A revenit insa in forta, cu un trup indelung antrenat la sala, si chiar si-a incercat norocul in film, ba chiar si in SUA.

Sexy pana in maduva oaselor: Anda Adam (Galerie foto)

A trecut pragul celor 30 de ani, insa dorinta de a face muzica si de a ramane in prim plan nu a disparut.

A.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News