Sexul va deveni electronic pana in 2030

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 19:12 4838 citiri
Foto: Arhiva

Oamenii nu vor mai avea nevoie sa faca sex in anul 2030! Motivul este foarte simplu, potrivit unui cercetator britanic: ca sa experimentam orgasmul si alte senzatii placute din timpul actului sexual, ne vom lipi microcipuri pe piele.

Cipurile vor inregistra semnalele pe care sistemul nervos central la va da in timpul sexului si apoi le va reda in orice moment, atunci cand este nevoie, scrie Ian Pearson intr-o carte publicata recent, informeaza Pravda.

Asemenea senzori vor fi disponibili pentru toti in viitorul apropiat, astfel ca orgasmul va fi doar la un buton distanta de fiecare dintre noi, considera omul de stiinta britanic.

Dispozitivele vor fi suficient de sofisticate ca sa detecteze si sa inmagazineze colectia de stimuli care creeaza experientele senzoriale - fie ca este vorba despre o simpla strangere de mana, o imbratisare sau un act sexual. Apoi, senzorii vor stimula sistemul nervos central pentru a crea iluzia de caldura, presiune si miscare.

Asadar, cei care vor dori sa aiba parte de placerile sexuale, insa nu au un partener vor avea posibilitatea de a se duce la un salon special unde pot experimenta versiunea electronica a sexului.

Pearson este convins ca aceste cipuri vor putea fi implantate in creier, astfel ca oricine poate ajunge la orgasm chiar si fara sa faca sex, doar activand stimulii de placere din timpul contactului sexual.

Mai exact, tot ce va trebui sa faca o persoana va fi sa apese o tasta a computerului, care va trimite apoi semnalele wireless catre senzor, stimuland astfel neuronii responsabili de orgasm.

Nu in ultimul rand, Ian Pearson crede ca aceste cipuri vor ajuta cuplurile sa-si inteleaga mai bine trairile si, implicit, sa se cunoasca mai bine: o persoana cu un astfel de cip va putea sa experimenteze atat senzatiile personale, cat si cele ale partenerului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News