Sex din trei click-uri - o noua aplicatie propusa pentru iPhone

Joi, 22 August 2013, ora 17:51
8281 citiri
Sex din trei click-uri - o noua aplicatie propusa pentru iPhone

Doi tineri vin cu o aplicatie noua pentru iPhone. Au denumit-o Pure si spun ca este conceputa pentru cei care doresc sa-si gaseasca un partener sexual, fara a mai pierde timpul cu flirtul online.

Cu Pure, nu mai exista preliminarii in ceea ce priveste relatiile intime, ci sex, doar sex. Si cat mai repede posibil. Asteptand aprobarea de catre Apple Store, aplicatia Pure ar trebui sa "debarce" in curand pe smartphone-uri, potrivit Le Matin.

E vorba despre o aplicatie in trei pasi, de o simplitate absoluta. Prima data, utilizatorul trebuie sa raspunda la doua criterii de cautare (caut femeie sau barbat, pot sa primesc sau sa ma deplasez), dupa care aplicatia propune profiluri de potentiali parteneri aflati in apropiere.

La afisarea profilului acestora se poate raspunde cu "Ok" sau "Imposibil", trecand astfel si de al doilea pas. In ultima etapa, partenerul al carui profil a fost acceptat poate cere o imagine a corpului solicitantului pentru a-si face o idee, dupa care se poate trece la stabilirea modalitatii de intalnire. Cererile care nu sunt onorate cu niciun raspuns se sterg dupa o ora.

Aplicatia a fost denumita "Pure" de catre Roman Sidorenko si Alexander Kukhtenko, creatorii ei, cei doi tineri marturisind pentru New York Magazine ca doresc "simplificarea sexului". Din punctul lor de vedere, sexul ar trebui sa devina la fel de facil cum ar fi cumpararea unei pizza sau comandarea unui taxi.

"Noi cautam un mijloc cat mai usor de a avea relatii sexuale", au declarat cei doi, spunand ca nu doresc sa se mai complice cu tehnici de seductie si comunicare.

Nu insa toti sunt la fel de increzatori in utilitatea si viitorul acestei aplicatii, asa cum sunt creatorii sai. Chiar fondatorii site-urilor de intalniri extraconjugale sunt rezervati, considerand ca aplicatia este "simpla, prea simpla", pentru un domeniu complex cum este "piata intalnirilor".

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Pure aplicatie sex iPhone, #Pure gasire parteneri sex, #aplicatii sex iPhone , #stiri sex