Sex de la prima intalnire: Cand e bine sa cedezi

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 12:47
13120 citiri
Sex de la prima intalnire: Cand e bine sa cedezi
Foto: Fox News

Femeile au tendinta sa creada ca nu e bine sa se culce cu un barbat chiar de la prima intalnire.

Opinia generala este ca relatia respectiva nu ar fi una serioasa, daca s-ar intampla astfel. Exista, totusi, unele exceptii care confirma regula.

Unele cupluri s-au casatorit si au ramas impreuna, chiar daca nu au respectat aceasta regula sfanta a multor femei, scrie Cfox News. Daca o relatie va dura sau nu, aceasta este o intrebare al carei raspuns depinde de doi factori: femeile care sunt sceptice trebuie sa stie daca barbatul respectiv cauta o relatie serioasa si daca el ar avea o astfel de relatie cu o femeie care cedeaza inca de la prima intalnire.

Conform unui studiu recent, 80% dintre barbatii care au raspuns unui chestionar au afirmat ca nu vor avea o relatie serioasa cu o femeie cu care se culca de la prima intalnire. Iata si cateva exceptii de la aceasta regula:

Va cunoasteti. Daca sunteti deja prieteni si vreti acelasi lucru de la o relatie, atunci amandoi stiti ce asteptari aveti. In plus, este bine sa eliberati amandoi tensiunea sexuala care va stapaneste si poate influenta negativ relatia voastra.

Fara sentimente. Nu vrei sa ai o relatie sentimentala, iar in acest caz sexul va actiona ca o diversiune de la problema sentimentala, iar amandoi va veti simti bine. Dezavantajul este acela ca o astfel de relatie sentimentala s-ar putea sa nu se dezvolte niciodata intre voi, daca vei dori vreodata acest lucur.

Vrei sa uiti pe cineva. Daca trebuie sa treci peste despartirea de un fost partener, atunci sexul la prima intalnire este benefic. Daca vrei sa o faci doar pentru latura fizica, atunci trebuie sa alegi pe cineva cu care nu te-ai vedea implicat intr-o relatie indelungata. Mai mult, alege persoana care iti poate indeplini fanteziile sexuale.

Stilul de vacanta. In cazul in care esti in vacanta, vrei sa te bucuri de tot ce e mai bun si sa te relaxezi. Poti considera sexul de la prima intalnire ca o distractie de vacanta. Daca te poti intoarce apoi acasa fara resentimente si amintiri dureroase, atunci distractia e garantata. Timpul petrecut cu o persoana straina te va ajuta sa te dezvolti, chiar daca perioada petrecuta cu el nu e una lunga.

Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Ion M. Ioniță, analist politic și jurnalist, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre importanța alegerilor europarlamentare din luna iunie, probabil cele mai...
”Le este teamă de mine”. Declarația lui Cătălin Cîrstoiu despre contracandidații săi, în fața unor sticle cu ”tărie”
”Le este teamă de mine”. Declarația lui Cătălin Cîrstoiu despre contracandidații săi, în fața unor sticle cu ”tărie”
Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă că le-a cumpărat, de la un târg din curtea Ministerului Agriculturii, câte o sticlă de tărie...
#sex prima intalnire, #relatie parteneri femei barbati, #dragoste sex intalnire sentimente, #iubire casnicie casatorie despartire , #stiri sex