Secretul unui orgasm intens la barbati

Colaborator: Iulian Dumitrescu
Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 09:50 14824 citiri

Daca va intrebati, doamnelor, cum ii puteti oferi partenereului vostru un orgasm mai intens, sexologii vin cu noi informatii in acest sens.

In urma mai multor cercetari minutioase, s-a stabilit ca masajul urechilor creste intensitatea orgasmului masculin in timpul actului sexual.

Studiile au relevat ca urechile reprezinta una dintre cele mai erogene zone ale barbatilor, un secret care, odata descoperit, poate schimba radical viata intima a partenerilor, noteaza Actualno.

Pentru ca barbatul sa atinga punctul culminant intr-un mod cat mai intens, el trebuie sa beneficieze de un masaj erotic al urechilor, executat cu minutiozitate si multa atentie. Acesta incepe cu miscarea delicata a degetelor pe zona respectiva si se termina cu stimularea usoara a limbii.

Toate miscarile trebuie sa fie line, deoarece aceasta parte a corpului masculin este extrem de fragila si sensibila. Degetul aratator si cel mijlociu sunt cele mai potrivite pentru a stimula aceasta zona. Cu ajutorul lor puteti ciupi lobul urechii masculului, masand usor.

In mod obligatoriu, trebuie sa includeti buzele si limba in acest joc erotic. Limba trebuie sa atinga usor lobul urechii, in timp ce partenerul simte respiratia calda a consoartei. Nu exagerati, insa, cu aceste miscari, pentru a nu strica momentul. Sexologii recomanda sa nu uitati de partea din spate a urechilor, si nici de spatele gatului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News