Secretele unui orgasm de neuitat, impartasite de specialisti

Duminica, 06 Octombrie 2013, ora 23:33 9008 citiri
Foto: health.com

Secretele unui orgasm de neuitat pot sta in miscari si locuri surprinzatoare, putin cunoscute. Ele sunt preluate de la jucariile sexuale si explicate de experti in domeniu.

Stimularea

Expertii afirma ca un climax reusit consta in stimularea zonei clitoridiene exact atunci cand trebuie, scrie Men's Health.

Experta Vivienne Cass spune ca actul sexual trebuie sa insemne si stimularea labiilor externe si a zonei clitoridiene, astfel incat calea spre orgasm sa fie una sigura.

Pozitia corecta

Exista si un orgasm produs de stimularea punctului G, climaxul in acest caz fiind obtinut prin aplicarea de presiune in punctul respectiv.

Expertii recomanda stimularea acestui punct pintr-o pozitie corecta, genunchii femeii fiind apropiati de piept, iar barbatul patrunzand prin partea dorsala.

Incalzirea

Sexul inseamna si stimularea cu alte mijloace decat cele sexuale. Zona clitoridiana poate fi stimulata si cu ajutorul degetelor, in cazul in care ea este facuta din toate partile, satisfactia fiind garantata in acest caz.

Ritmul conteaza

In obtinerea unui orgasm de neuitat, ritmul este foarte important. Este esential ca partenerii sa faca unele schimbari de ritm din cand in cand. Inceputul trebuie sa fie lent, sexul oral fiind o buna metoda in aceasta etapa.

Trecerea spre un ritm mai rapid trebuie sa fie lenta, nu brusca. Tehnica nu trebuie schimbata brusc, la fel si intensitatea. In caz contrar, orgasmul nu mai este chiar ceea ce veti obtine.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News