Secretele unui orgasm de neuitat

Sambata, 16 Martie 2013, ora 23:04 8535 citiri
Foto: cosmopolitan.com

Sexul poate fi o experienta de neuitat, atunci cand este condimentat cu un orgasm a carui traire este gustata din plin de ambii parteneri, in acelasi timp. O specialista in domeniu ne spune cum putem obtine acest lucru.

Conform expertei in sexologie Jessica O'Reilly, autoare a cartii "Hot Sex Tips, Tricks and Licks", legatura intima care se stabileste intre partenerii care au orgasm in acelasi timp este mult mai puternica decat in alte cazuri, scrie Cosmopolitan. Iata cateva metode care pot fi folosite pentru a obtine amandoi orgasmul in acelasi timp.

Tehnica e esentiala

Femeile ating orgasmul mai greu decat barbatii. Ceea ce pot face ei este sa foloseasca anumite tehnici ale preludiului care sa le aduca pe partenere aproape de climax.

Nu sunt excluse de aici jucariile sexuale, pentru cei care nu au prejudecati in aceasta privinta si urmaresc sa atinga senzatii de neuitat.

De asemenea, stimularea zonei clitoridiene este de importanta majora in acest caz, precum si contractia zonei pelviene de catre femeie.

Contactul vizual

In timpul momentelor intime, pozitia celor doi parteneri este foarte importanta, iar contactul vizual intareste sentimentul de intimitate intre barbat si femeie.

In plus, privindu-se, ei pot identifica indicii nonverbale pe care le ofera reciproc fata de experienta intima pe care o au.

Reglarea ritmului

Daca totul se apropie de final, momentele de placere pot fi prelungite si intensificate prin apelul la anumite strategii.

Saruturile, masajul erotic, limbajul "condimentat" si atingerile reciproce pot fi tehnici care prelungesc momentele de placere pe care le simtiti.

Atingerile si intensitatea acestora pot indica celuilalt cat de aproape sunteti fiecare de orgasm. Asadar, antrenati-va si tehnica de a percepe intensitatea atingerii partenerului.

Raspunsul celuilalt

O parte importanta a orgasmului simultan este invatarea felului in care trebuie interpretat raspunsul fizic al partenerului. Acesta arata cat de aproape sunteti amandoi de climax.

Puteti regla acest ritm exersand in fiecare seara atingerile si alte gesturi, totul pentru a vedea cum evolueaza totul spre punctul culminant.

Importanta este si respiratia viastra, sincronizarea ritmului constituind un element care va aduce la aceeasi intensitate a trairii erotice.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News