Secretele sexului: Orgasmul pe care nu il vei uita (II)

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 08:16
12429 citiri
Secretele sexului: Orgasmul pe care nu il vei uita (II)
Foto: cosmopolitan.com

Pregateste-te pentru o experienta sexuala de neuitat urmand aceste sfaturi care te invata cum sa obtii un orgasm de neuitat, folosind tehnici care tin atat de minte, cat si de trup.

Varietate

Nu uita sa schimbi cate ceva si sa nu ramaneti in aceeasi pozitie tot timpul. Conform revistei Cosmopolitan, daca faceti acelasi lucru prea mult timp, corpul poate amorti, irosind sansa orgasmului. Scurtele momente de pauza sunt tocmai bune in acest scop.

Zone erogene

Nu uita ca zonele erogene sunt raspandite pe intreg corpul. De fiecare depinde sa si le descopere, insa cele mai comune sunt cele din jurul sanilor si a zonei posterioare. Mangaierile pe integ corpul te ajuta sa explorezi cele mai nestiute zone care aduc placere si te conduc spre climax.

Interzis?

Mitul masturbarii drept ceva negativ este bine cunoscut, dar prea putin adevarat. Important este sa observi ca acesta este un obicei sanatos pentru tine si care iti ofera ceea ce doresti. Explorarea mentala in timpul acestui proces aduce multe castiguri vietii tale sexuale.

Tabu?

Orgasmul este declansat si de factorii-surpriza din mediul in care te afli. Un loc interzis sau pe care nu l-ai incercat pentru sex va poate ajuta enorm. Jocul de rol sau jucariile sexuale au cu siguranta darul de a aduce noutati in viata voastra sexuala. Pozitia dominanta in timpul sexului trebuie asumata de fiecare partener.

Simturile

Daca partenerul te leaga la ochi, iti vei astupa privirea dar vei adanci alte simturi. Atingerea va fi simtita altfel, sansele ca orgasmul sa vina sporind simtitor. Nu uita ca zgomotul sau vocea reprezinta ingrediente importante ale unei partide reusite.

Respiratia

Unul dintre componentele fiziologice importane ale orgasmului este respiratia. Tine-ti respiratia, iar oxigenul care ramane in corp va creste fluxul sanguin, ceea ce va grabi orgasmul. Incearca sa respiri in ritmul impus de voi in timpul sexului. In timpul climaxului, respiratia trebuie eliberata prelungit, astfel intensificandu-se contractiile.

Relaxare

Barbatii sunt mai incordati inaintea climaxului, insa femeile trebuie sa fie relaxate. Eliberarea mintii si relaxarea muschilor te ajuta sa te bucuri din plin de ceea ce urmeaza.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#sex parteneri femei barbati, #climax orgasm preludiu placere , #orgasm