Secrete care te ajuta sa ai o casnicie indelungata

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 08:24
4756 citiri
Secrete care te ajuta sa ai o casnicie indelungata
Foto: SpellsMarriage

Partenerii dintr-o casnicie spera sa ramana impreuna pana la adanci batraneti si sa traiasca fericiti unul alaturi de celalalt. Exista, insa, si momente dificile care pot fi depasite cu ajutorul unor secrete.

Aceste sfaturi, mai putin obisnuite, pot functiona intr-o casnicie care are probleme, revitalizand-o si apropiindu-i mai mult pe parteneri unul de celalalt, scrie Fox News.

Fiecare cu patul lui

In general, partenerii de viata dorm in acelasi pat. Aceasta regula nu se aplica intotdeauna. In unele cupluri, impartirea aceluiasi pat inseamna pornirea unui conflict. Ei au preferinte diferite si sunt deranjati de multe ori de cele ale partenerului.

Daca fiecare are patul lui, atunci conflictele pe aceasta tema vor fi evitate si ambii parteneri se vor odihni asa cum trebuie. Ei nu vor renunta, insa, la viata lor intima, caci "vizitele" de la un pat la altul le vor condimenta viata sexuala atat cat trebuie pentru ca totul sa functioneze bine in mariajul lor.

Putina despartire nu strica

Multi sunt de parere ca timpul petrecut impreuna de parteneri va intari casnicia lor. Totusi, timpul petrecut departe unul de altul (cu moderatie) este benefic, caci ei isi vor dezvolta anumite aspecte-cheie care tin de propria persoana. In plus, partenerilor care stau separat cateodata li se face dor unul de celalalt, revederea fiind mai placuta.

Nu in ultimul rand, intr-o asemenea situatie, fiecare poate reflecta asupra relatiei cu celalalt. Important este ca ei sa ramana in legatura prin intermediul telefonului. O asemenea metoda poate intari o relatie atunci cand in ea apar neintelegeri.

Certati-va in mod regulat

Conflictul este inevitabil in orice relatie. El aduce unele beneficii casniciei, insa niciodata nu trebuie depasite anumite limite. Partenerii trebuie sa foloseasca un limbaj respectuous si sa se asculte reciproc. Numai astfel ei vor avea ocazia de a se face auziti si a remedia neintelegerile existente. In plus, nimic nu este mai dulce ca impacarea.

Sexul nu este de ajuns

Sexul nu trebuie sa fie singura legatura intre partenerii dintr-o casnicie. El ar trebui sa faca parte dintr-un tipar mai mare, in care sa fie implicate discutiile, ascultarea reciproca, timpul petrecut impreuna si sustinerea reciproca. Oamenii nu pot avea o casnicie durabila daca nu sunt legati si emotional de partenerii lor, alaturi de legatura fizica.

Fii infidel, dar ai grija

Infidelitatea intr-un mariaj aduce si unele beneficii acelei relatii intre parteneri. Ea poate avea ca urmare o ruptura greu de reparat, insa nu duce neaparat la divort. Aventura extraconjugala ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru parteneri.

Astfel, ei pot crea o legatura mai puternica intre ei, iar increderea in cuplu poate fi reinnoita. Totul poate insemna un nou inceput, numai daca partenerii sunt dispusi sa analizeze relatia lor.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#mariaj casnicie fericire sex, #probleme infidelitate dragoste iubire, #parteneri femei barbati sex , #viata sexuala