Se deschide cel mai mare bordel din Europa - investitie uriasa

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 12:20
18352 citiri
Se deschide cel mai mare bordel din Europa - investitie uriasa
Foto: arbroath.blogspot.com

Orasul german Saarbrucken, candva cunoscut pentru vinurile de Moselle si bucataria de prima clasa, a devenit capitala europeana a prostitutiei. Un nou bordel, cu 90 de prostituate, se va deschide in oras, dupa o investitie de 4,5 milioane de euro.

Orasul are 170.000 de locuitori si mai mult de 1000 de prostituate. Numarul lor a crescut dupa 2007, cand Romania si Bulgaria au primit calitatea de membre UE. De atunci, comertul cu sex a fost alimentat cu un flux constant de femei care vin pentru a scapa de saracia de acasa, scrie The Independent.

La inceputul anului viitor, numarul lor va creste si mai mult dupa deschiderea unui mega bordel in valoare de 4,5 milioane de euro si o suprafata de 6000 de metri patrati in cartierul Burbach din Saarbrucken. In afacere vor fi angajate legal 90 de prostituate impreuna cu un staf de 45 de persoane.

Autoritatile locale se plang de faptul ca nu au nici o posibilitate sa opreasca expansiunea industriei sexului din oras. "E mai usor sa deschizi un bordel decat un chiosc de cartofi prajiti", s-a plans primarul Charlotte Britz, din partea Partidului Social Democrat.

Este usor de inteles ingrijorarea primarului. Chiar in fata primariei, se afla doua bordeluri. "Situatia este urata pentru imaginea orasului", spune Britz. Doi factori au contribuit pentru a crea orasului reputatia de capitala a sexului.

Primul este decizia guvernului german de a liberaliza legislatia privind prostitutia, care parea invechita. In 2001, guvernul social-democrat al cancelarului Gerhard Schroder a incercat sa faca din prostitutie o meserie ca oricare alta, dand fetelor dreptul la asigurari de sanatate, pensii si alte drepturi in schimbul platirii taxelor.

Al doilea factor care a contribuit la boomul comertului cu sex este apropierea de Franta, unde prostitutia este ilegala, dar nu e ilegal sa fii prostituata. Saarbrucken, aflat la o aruncatura de bat de orasele Nancy, Metz sau Strasbourg, este inundat cu turisti francezi in timpul weekend-urilor.

Dar Saarbrucken e doar un exemplu pentru ceea ce se intampla la nivelul intregii Germanii, unde se estimeaza ca ar fi aproximativ 400.000 de prostituate, care intretin raporturi sexuale cu aproximativ 1 milion de barbatii in fiecare zi. Cu toate acestea, doar 44 de prostituate s-au inregistrat la Fisc.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Germania Saarbrucken prostituate bordel, #Germania cel mai mare bordel, #Germania bordel investitie Saarbrucken , #stiri sex