Scandal in Serbia: Consilier-sexy din Ministerul de Externe, in fotografii provocatoare (Galerie foto)

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 18:22 4811 citiri
Foto: Daily Mail

O tanara focoasa in varsta de 27 de ani din Serbia, care este consilier in cadrul Ministerului de Externe, a starnit un adevarat scandal in lumea politica, dupa ce a aparut in ipostaze provocatoare in mai multe fotografii.

Vanja Hadzovic a facut ravagii in Serbia, dupa ce a aparut in paginile unui cunoscut tabloid, scrie Daily Mail.

Cel mai sexy ministru al Sportului a participat la Jocurile Olimpice si a pozat goala

Tanara se pregateste pentru o cariera de diplomat, insa pozele sexy aparute in publicatia Blic i-au revoltat pe superiorii acesteia din Ministerul de Externe.

"Exista politicieni din Serbia si nu numai, care cred ca aceste fotografii nu sunt potrivite pentru o femeie care se asteapta sa exceleze in domeniul diplomatiei", a precizat o sursa din interiorul ministerului.

Vanja, care are o diploma in managementul institutiilor mass-media, a refuzat sa faca vreun comentariu referitor la imaginile care au aparut luni in mediul online.

Ivan Mrkic, secretar de stat in Ministerul de Externe, a precizat ca tanara se afla intr-o perioada de proba si ca nu detinea niciun fel de statut diplomatic. Totusi, el a aparat-o pe Vanja spunand ca are dreptul sa pozeze in ce fel doreste, sustinand ca isi indeplineste cu succes sarcinile zilnice.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News