Punctul G: Secretul unui orgasm de neuitat

Duminica, 18 August 2013, ora 11:09 13147 citiri
Foto: care2.com

Desi se discuta atat de mult depsre el, punctul G inca ascunde numeroase secrete. Nimeni nu stie cu exactitate unde se afla, insa toti sunt fascinati de acesta pentru ca poate oferi un orgasm de neuitat.

Mai sunt chiar si oameni de stiinta care contesta existenta punctului G, insa exista cu siguranta o anumita zona erogena care poate spori intensitatea orgasmului, scrie Care2.

O experienta de neuitat

Orgasmul care rezulta din stimularea zonei punctului G declanseaza contractii uimitoare in jurul uterului.

Acestea pot duce la aparitia unor senzatii orgasmice multiple in tot corpul. Ele dureaza mai mult si sunt mai adanci si mai puternice decat alte tipuri de orgasm.

Ai rabdare

Problema este ca nu toate femeile sunt la fel, iar declansarea acestui tip de orgasm este diferita de la o persoana la alta.

Aceasta zona sensibila se gaseste pe partea anterioara, in interiorul vaginului. Ea este situata mai exact intre osul pubian si zona cervicala.

Presiunea constanta exercitata asupra zonei respective duce la un climax special. Perioada de timp necesara este de aproximativ o jumatatea de ora. Totusi, uneori este posibil ca punctul culminant sa nu apara.

Ce trebuie sa stii

Stimularea acestei zone poate crea senzatia persistenta de urinare, astfel incat este nevoie sa mergi putin la toaleta inainte de un asemenea moment.

Unele femei au descris senzatia orgasmica ce isi are originea in punctul G in mod similar cu cea de urinare, deci acesta este un semn bun pentru ceea ce urmeaza.

In alte cazuri, femeile nu se bucura de senzatia repectiva, insa e bine de stiut ca ea devine mai placuta pe masura ce actul sexual avanseaza.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News