Prima actrita care a facut topless pe vremea lui Ceausescu

Vineri, 30 Mai 2014, ora 17:19
10210 citiri
Prima actrita care a facut topless pe vremea lui Ceausescu
Foto: Facebook/Rodica Popescu Bitanescu

Rodica Popescu Bitanescu declara ca este prima actrita care a facut topless pe o scena din Romania, in timpul regimului Ceausescu.

"M-a pus regizorul sa-mi scot maioul", a povestit, vineri, ea la Antena Stars. "A fost un moment pentru Romania, ceva extraordinar", isi aminteste actrita in varsta de 75 de ani.

"A fost foarte frumos, dar am avut mari neplaceri cu treaba asta", a adaugat ea.

Rodica Popescu Bitanescu, propunere neasteptata pentru Bianca Dragusanu

Rodica Popescu Bitanescu a povestit si despre copilaria sa, amintindu-si de vremea in care tatal sau, taranist, dintr-un om foarte bogat a ajuns sarac lipit, familia sa ramanand si fara casa, in urma "unor calcule gresite". Acesta era convins, la fel ca multi altii in acele vremuri, ca urmau sa vina americanii.

"De la Chrysler am ajuns sa fiu dusa cu caruta la scoala", isi aminteste actrita, care in acea vreme avea zece ani. Daca la inceput aveau "masini americane", pamanturi, paduri, iazuri, presa de ulei, mori, apoi "am ramas doar cu cainele".

"Nu stiti ce inseamna papara. O iarna intreaga am mancat asta"

"Am ramas in fundul gol", isi aminteste Rodica Popescu Bitanescu, care in prezent a recuperat o parte din pamant si paduri.

Ramasi fara casa, membrii familiei au stat intr-un subsol plin de igrasie, motiv pentru care Rodica Popescu Bitanescu s-a ales cu reumatism de la o varsta frageda. "Nu stiti ce inseamna papara. O iarna intreaga am mancat asta".

Alte cateva luni au mancat doar mancare de prune, dupa ce, in subsol, familia a gasit o lada de prune uscate. "N-am timp sa va povestesc cat de greu a fost", isi aminteste actrita.

Despre stirile aparute in ziare, care spun ca actrita moare de foame si ca cerseste prin piata, Rodica Popescu Bitanescu are un singur lucru de spus: "Ziarele-s nebune".

Actrita a mai dezvaluit ca are deja un loc de veci cumparat, insa nu la Bellu: "E o nesimtire sa nu ai loc de veci la o anumita varsta. Cum sa cazi mort pe capul omului?".

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Rodica Popescu Bitanescu topless, #prima actrita topless Ceausescu, #topless scena Ceausescu, #Rodica Popescu Bitanescu copilarie , #topless