Planta care mareste pofta de sex

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 19:47
13074 citiri
Planta care mareste pofta de sex
Foto: Awakened Vitality

Radacina unei legume care creste in muntii din Peru are calitatea extraordinara de a stimula dorinta sexuala a femeilor. Ea se numeste maca si dispune de numeroase alte calitati importante.

Potrivit unui studiu stiintific recent, maca poate lupta cu succes impotriva depresiei, in cazul femeilor care sufera de aceasta afectiune psihica, informeaza Fox News.

In plus, ea scade intensitatea simptomelor menopauzei si imbunatateste performanta sportiva.

Leguma radacinoasa din Peru se distinge prin mai multe culori, acestea fiind negru, rosu si galben. Radacinile ei sunt uscate la soare si apoi procesate pentru a fi vandute sub forma de pudra sau capsule.

Cei care vor sa o incerce o pot pune si in bauturi, spune specialistul Jeremy Stewart, de la compania americana Gaia Herbs.

Maca actioneaza in corpul femeilor prin crearea unui echilibru hormonal in timpul menopauzei.

De asemenea, un studiu publicat in revista "Climateric" a indicat faptul ca aceasta are capacitatea de scadea tensiunea arteriala, dupa cum informeaza Wall Street Journal.

Popularitatea radacinii acestei plante este in continua crestere, in China ea fiind folosita ca alternativa la ginseng.

Totusi, e nevoie de mai multe studii in aceasta privinta, spune Mark Blumenthal, de la un organism american din domeniul botanicii (American Botanical Council) aflat in Austin, Texas (SUA).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#planta pofta sex, #planta creste libido, #planta sanatate tensiune arteriala, #efect maca sex, #efect maca hormoni , #afrodisiace