Personaje "malefice" de evitat, daca vrei o viata sexuala armonioasa

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 10:53
5341 citiri
Personaje "malefice" de evitat, daca vrei o viata sexuala armonioasa
dreamstime

Unii barbati, dar si anumite femei, nu pot ramane fideli partenerei si nici macar nu se pot indragosti de aceasta.

Acesti oameni au nevoie de o viata sexuala variata, au nevoie de prezente noi, simt ca trebuie sa traiasca noi emotii si, cel mai important, au nevoie sa-si demonstreze lor ca pot face aceste lucruri, pentru a-si mentine increderea in fortele proprii la un nivel ridicat.

Nu mai este un secret ca femeile si barbatii insala. Se vorbeste ca reprezentantii sexului tare sunt mai mari adulteri, dar se pare ca adevarul e altul. Barbatii nu stiu sa-si ascunda bine urmele, iar femeile, cu simtul lor, despre care s-a vorbit atat, ii citesc destul de repede.

Pentru unii oameni, infidelitatea este ceva normal, chiar indispensabil, pentru ca relatia sa mearga bine. Majoritatea oamenilor considera, in schimb, ca partenerii trebuie sa-si fie fideli unul altuia si cu greu iarta greselile celuilalt. De aceea trebuie sa fiti atenti de cine va indragostiti si cum va purtati cu partenerul, pentru ca, uneori, unul dintre voi este vinovat pentru ca cealalta parte ajunge la infidelitate.

Teen Problem va invita sa aflati care sunt tipurile de femei si barbati care iubesc sa doarma in paturi straine.

Nesatiosul

Unii oameni pur si simplu au nevoie mai mare de sex. Ei vor sa faca sex frecvent, oriunde si cu oricine. La inceputul relatiei cu o astfel de persoana s-ar putea sa va placa, dar, odata cu trecerea timpului, va va fi greu sa mentineti acelasi ritm. El, insa, va continua sa-si doreasca acelasi stil de viata, iar cand tu nu-i mai poti satisface dorintele sexuale va cauta altundeva ceea ce ii lipseste.

Cautatorul de senzatii tari

Dupa cum am amintit, unii oameni au nevoie de o doza mai mare de adrenalina, iar majoritatea infidelitatilor le ofera aceasta senzatie extrema. Acest gen de femei si barbati flirteaza des, pentru ca asta le face placere. Acumuleaza o cantitate mare de emotii extreme, ajung sa-l insele pe celalalt, pentru ca exista mereu riscul sa fie prinsi, iar acest risc le face placere.

Ranitul

Unii barbati si femei insala deoarece inainte au fost mintiti sau raniti, la randul lor. Ei cred ca, in acest fel, vor trece peste durere si suparare mult mai usor, iar, daca se comporta rau cu cei din jur, sansele ca ei sa fie raniti scad. Este total fals.

Desi e un mod gresit de a gandi, ramane valabil faptul ca unii oameni insala preventiv.

Dependentul

Putini stiu ca e posibil ca un om se devina dependent de infidelitate la fel cum ar deveni dependent de alcool, droguri sau dulciuri. Majoritatea celor dependenti au avut probleme emotionale in copilarie, considerand ca isi inving complexele daca insala. Ei se simt mai frumosi si doriti daca isi schimba frecvent partenerii intimi.

Frumosul

Oamenii care s-au obisnuit ca, in mod frecvent, sa auda de la altii cat de frumosi sunt au nevoie si de dovezi. Pana la un moment dat le sunt de ajuns complimentele, dar va veni si momentul in care vor simti nevoia sa-si hraneasca mandria prin infidelitate. Ei pot avea o relatie serioasa, iubindu-si partenerul de viata, dar, in afara de asta, au nevoie sa simta ca sunt doriti si de cei din jur.

Femeile de acest gen, de pilda, au nevoie nu numai sa stie ca sunt frumoase, ci vor sa-si dovedeasca ca sunt indispensabile altora. Din aceasta cauza, majoritatea lor isi aleg o tinta si fac tot posibilul s-o cucereasca. Cand se intampla acest lucru iar reduta cade, acesti oameni isi pierd interesul, deoarece si-au atins scopul. Urmeaza alta tinta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#femei barbati insala partener, #cauze infidelitate, #tipologii femei barbati infideli , #stiri sex