Orgasmul, o problema falsa a femeilor?

Colaborator: Iulian Dumitrescu
Miercuri, 21 Martie 2012, ora 08:59 5732 citiri
Foto: tabu.ro

Orgasmul ascunde multe secrete si mituri, care, conform cercetatorilor, pot fi usor demontate. Totul este doar in mintea femeilor, sustin acestia.

Se pare ca femeile acorda prea multa atentie problemelor legate de activitatea lor sexuala, spun specialistii in domeniu, citati de ABC News. Cercetatorul Barry Komisaruk si echipa sa spera sa elucideze misterele legate de orgasmul femeilor.

Ei cred ca disfunctia sexuala a unor femei nu este chiar o boala, aceasta afectiune neexistand in realitate.

S-au facut studii pe o femeie, Kayt Sukel, care s-a oferit ca voluntar in cadrul cercetarilor. Aceasta sustinea ca, dupa ce a nascut, viata ei sexuala a devenit un dezastru, motiv pentru care a si divortat ulterior. Dupa divort, ea a studiat astfel de probleme si a scris chiar o carte, afirmand ca cel mai puternic organ sexual al femeii este creierul ei.

In studiul facut de specialisti, s-a constatat ca nu mai putin de 80 de regiuni ale creierului femeii erau foarte active atunci cand ea a atins orgasmul printr-o alta modalitate. Efectele sunt comparabile cu cele ale epilepsiei, doar aceasta afectiune provocand o asemenea activitate in creier.

Statisticile arata ca 43% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 18 si 59 de ani au o afectiune sexuala, ceea ce inseamna lipsa dorintei sexuale.

Studiile mai arata ca, atunci cand o femeie are un nou iubit, dorinta ei sexuala este si ea trezita. Daca in cazul barbatilor exista pastila Viagra, in cazul femeilor, companiile farmaceutice nu au gasit pana acum un medicament eficient, pespectivele nefiind deloc optimiste.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Tragicomedian
rank 2
Bravo Anghele, ramai aici!