Orgasmul ciudat al unei femei: apare cand se spala pe dinti

Miercuri, 14 August 2013, ora 14:02 4089 citiri

Orgasmul poate aparea in urma unor stimuli neobisnuiti. E cazul unei femei care incerca astfel de senzatii de fiecare data cand se spala pe dinti.

Oamenii de stiinta cu greu au reusit sa isi dea seama de ce pacienta de 41 de ani avea orgasm si apoi lesina atunci cand se spala pe dinti, scrie Discover magazine.

Problemele femeii au aparut, potrivit medicilor, la varsta de 22 de ani, atunci cand aceasta a suferit o histerectomie, adica inlaturarea uterului. Din aceasta cauza, pacienta a incetat sa mai aiba orgasm in timpul contactelor intime.

La doi ani dupa operatie, in timp ce se spala pe dinti, aceasta a simtit brusc ca o cuprinde o senzatie identica cu cea a orgasmului. Totul a fost urmat de pierderea cunostintei timp de doua minute.

Timp de cinci ani, femeia a trecut prin aceeasi stare de doua ori pe saptamana, insa doar atunci cand se spala pe dinti. Initial, ea a crezut ca era posedata de un demon.

Mergand la doctor, acesta i-a prescris doua medicamente pentru epilepsie, cu care a fost diagnosticata.

Ciudat este ca doar atunci cand ea folosea pasta de dinti aparea acest efect. Medicii nu au putut identifica niciun alt stimul responsabil de declansarea orgasmului.

Pacienta a spus ca nu stimularea unei anumite parti a gingiilor sau cavitatii orale era factorul care declansa totul, ci pur si simplu spalatul pe dinti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News