Orgasm de vis, din pat in Paradis

Miercuri, 02 Ianuarie 2013, ora 12:00
15036 citiri
Orgasm de vis, din pat in Paradis

Daca vrei sa transformi partidele de amor intr-o experienta care nu concureaza cu nici un orgasm obtinut pana acum si daca vrei ca asta sa dureze la nesfarsit, ar fi cazul sa iei aminte la cateva concluzii pe care specialistii le-au tras in urma studiilor realizate in anul care tocmai a trecut.

Iti este greu sa ajungi la orgasm sau ti-ar placea sa-l simti mult mai intens? Expertii ofera cateva sfaturi simple, ale caror efecte sunt miraculoase si care te vor ajuta sa obtii un orgasm de vis.

Exista detalii pe care poate le-ai neglijat sau despre care nici nu ai fi crezut ca iti pot fi de mare ajutor in pat, precizeaza specialistii in relatiile de cuplu, citati de Health.com.

Ocupa-te de punctele cele mai fierbinti

Poate nu te-ai gandit la asta, dar daca iti freci zonele erogene de trupul partenerului tau, ai putea avea un orgasm chiar din timpul preludiului. Urca-te peste el si atinge-ti clitorisul de osul lui pubian sau stai pe spate si pune-ti o perna sub fund.

Nu te-ai gandit niciodata sa folosesti un vibrator in timpul preludiului? Ar fi cazul sa incerci unul acum.

Barbatii vor sa stie cand te simti bine

Specialistii sunt de parere ca barbatii trebuie ghidati, astfel incat sa stie cand anumite miscari ale lor iti plac si sa mearga mai departe in a te satisface.

Transmite-i partenerului tau cand este pe drumul cel bun, fie ca o faci prin cuvinte care sa exprime ceea ce simti, fie ca o faci prin gemete.

Trebuie sa te masturbezi, altfel nu vei afla nici tu ce-ti place

Nu ai de unde sa stii cum te poti simti bine, daca nu iti cunosti corpul. Pentru a te cunoaste mai bine pe tine, trebuie sa descoperi mai intai de una singura care sunt miscarile care te aduc pe culmile placerii sau care sunt zonele tale cele mai sensibile.

"Invata-ti trupul sa reactioneze orgasmic, masturbeaza-te", recomanda specialistii.

Antreneaza-ti muschii pelvieni si vei trai orgasmul din plin

Exercitiile Kegel sunt exercitii ale planseului pelvin, care se realizeaza prin simpla contractare a muschilor pe care i-ai folosi pentru a opri urinarea. Fa lucrul acesta zilnic, de cateva ori.

Practicarea frecventa a acestor exercitii te va ajuta sa transformi un simplu orgasm intr-unul fabulos.

Faceti sex intr-un loc riscant

Studiile realizate pana in prezent au aratat ca locurile care implica punerea intr-o situatie de risc, cum ar fi stancile de pe un varf de munte sau o sala de cinema unde ruleaza un film de groaza, stimuleaza producerea dopaminei, asa-numitul "hormon al fericirii".

Asadar, nu mai stati pe ganduri, luati-va bocancii in picioare, casca de protectie si treceti la actiune!

Amana placerea si aceasta va fi mai intensa

Expertii sunt de parere ca prelungirea momentului de dinaintea orgasmului face ca acesta sa fie trait cu si mai mare intensitate. Asadar, daca simti ca te apropii de punctul culminant, nu-l irosi din prima, ci fa-ti partenerul sa incetineasca putin, dupa care spune-i sa creasca din nou ritmul.

Fa asta de cateva ori inainte de orgasm si nu vei regreta!

Concentreaza-te pe respiratie

Sexul tantric poate suna complicat si revolutionar pentru tine, dar acesta are la baza un principiu extrem de simplu - controlarea respiratiei. Ritmul in care expiri si inspiri se poate sincroniza cu al lui.

Astfel, respirand in tandem, puteti amana sosirea orgasmului, facandu-l sa fie mult mai intens.

Inspirati-va dintr-un film erotic

Productiile pentru adulti nu inseamna numai penisuri gigantice si "deepthroat", acea tehnica de sex oral ce presupune o penetrare mai adanca, pana dincolo de uvula - omusorul din fundul gurii.

Filmele si cartile erotice pot fi extrem de interesante si incitante, iar cu cat vei fi mai aprinsa, cu atat va fi mai intens orgasmul pe care il vei trai. Alegeti filme care, pe langa scenele incendiare de amor, au in spate si o poveste, personaje si un fir al actiunii.

Incepeti jocul cu un SMS sau cu un email

Daca esti mai greu de incins decat partenerul tau, incepeti prin a va trimite mesaje provocatoare. Cateva cuvinte expediate inainte de a ajunge de la birou, o propunere sau o simpla sugestie te vor face sa alergi pana acasa.

Acolo, o sa sariti peste cina si o sa aterizati amandoi direct in pat.

Nu-ti mai arde de nebunii? Ar putea sa ti se traga de la anumite pastile

De multe ori, se intampla ca femeile sa ia antidepresive, somnifere sau calmante, intrucat sunt mai expuse insomniilor sau stresului. Desi sunt prescrise de medic, pastilele menite sa amelioreze o boala pot face rau pe alta parte.

Asadar, daca simti ca nu mai ai chef de nebunii, vorbeste cu medicul tau si cere-i sa-ti schimbe tratamentul.

Daca nu ai avut orgasm niciodata, ar fi cazul sa mergi la doctor

Daca nu poti ajunge la orgasm, indiferent daca esti barbat sau femeie, sfatul unui specialist ti-ar fi de mare ajutor. O problema a terminatiilor nervoase sau un nivel scazut al testosteronului ar putea fi la baza nefericirii tale.

Daca problema nu este de natura fizica, ci una ce tine de latura psihologica, ai putea apela la ajutorul unui terapeut.

Stresul de la munca, moartea pasiunii

Dintr-un studiu realizat recent pe 500 de frantuzoaice, a reiesit ca mai bine de 70% dintre acestea erau stresate de problemele de la birou, lucru care le impiedica sa se mai simta bine in pat.

Daca nu vrei sa pierzi ce e mai frumos in viata, lasa grijile la usa dormitorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#orgasm intens, #sfaturi atingere orgasm, #cum ajungi orgasm, #preludiu orgasm , #orgasm