Motivele care le determina pe femei sa faca sex

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 21:54
14448 citiri
Motivele care le determina pe femei sa faca sex
Foto: The Sun

Cu totii ne-am lovit de momente grele in viata sexuala. E greu sa auzi de prea multe ori din partea partenerului "nu am chef" sau "sunt prea obosit".

Atat barbatii, cat si femeile pot purta vina pentru pierderea interesului fata de cea mai placuta activitate din dormitor.

Compromisurile sunt necesare de ambele parti atunci cand se doreste restabilirea unui echilibru in intimitate, insa femeia este cea de care depinde, de cele mai multe ori, producerea unui act sexual.

Tocmai de aceea Askmen face un top al lucrurilor care le conving pe femei sa faca sex.

Creativitatea, singuratatea, distanta

Uneori, creativitatea este cea care lipseste... relatiilor din dormitor, fie ca este vorba despre cea vizuala sau cea muzicala.

Totodata, o femeie care a fost singura pentru o perioada, chiar daca nu este genul de persoana "de o noapte", ar putea sa vrea un barbat cu care sa faca sex.

Relatiile la distanta reprezinta uneori sansa pentru multe cupluri de a se apropia din punct de vedere sexual si nu numai.

Filmele incitante, lipsa de inhibitie

Cele mai multe femei nu sunt incitate de pornografia de larg consum (mainstream -n.red.), asa ca scenele cu Brad Pitt sau Antonio Banderas ar putea sa fie numai bune pentru ele.

Ce ai zice de niste dansuri incitante si ceva mai mult curaj pentru a scapa de inhibitiile care nu-ti dau pace?

Femeile sunt mai dornice sa faca amor atunci cand sunt la ovulatie, asa ca daca au trecut cel putin doua saptamani de la ultima lor menstruatie, este cazul pentru barbati sa actioneze.

Putina gelozie? Ceva stres?

Nu vorbim aici despre gelozia psihotica, ci despre acea lipsa de siguranta care vine din partea unei femei atunci cand o alta da semne ca vrea sa se apropie de barbatul ei. Totusi, trebuie sa avem gria, caci o femeie de asa natura nu va cauza gelozie, ci mai multa fantezie.

Mai mult, femeile care isi pierd vremea in bucatarie au toate sansele sa se simta mai putin apreciate, asa ca este cazul ca barbatii lor sa le spuna cat de minunate sunt si de cat de putine dureri de cap le dau!

Fericirea vs. nefericirea: Certuri si impacari

Nu doar supararea poate determina o femeie sa faca sex, ci si momentele de bucurie. Daca o femeie tocmai si-a luat un nou job, este insarcinata sau pur si simplu are motive sa fie fericita, energia ei pozitiva se poate transforma intr-o partida de amor.

Conceptul de "make up sex" nu este doar un mit, ci si un motiv care sa-ti faca inima sa zvacneasca. O sarutare dupa o suparare nu va face altceva decat ca inima sa o ia la goana si ca femeia sa se lase prada pasiunii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#femei motive sex, #femei active sexual, #activitate sexuala femei Romania , #stiri sex