Motive invocate de sotii, cand nu le arde de sex

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 15:25
3906 citiri
Motive invocate de sotii, cand nu le arde de sex

Se spune ca barbatii asteapta cu mai multa nerabdare decat femeile momentul partidei de sex. Adesea, ele intuiesc acest lucru si isi fac chiar o placere din a se lasa rugate sau de a refuza, ca sa-l faca pe "el" sa sufere astazi si sa pretuiasca mai mult ceea ce va primi maine.

Exista si momente cand apetitul femeilor este peste cel al barbatului, cand se arunca in bratele partenerului cu sete, uneori fara sa sesiseze ca isi dau slabiciunea de gol si ii descurajeaza celuilalt avantul. Alteori dorintele concorda si atunci partida va fi una perfecta.

Exista insa si cazuri cand femeia n-are chef pur si simplu. Asa ceva insa nu se marturiseste. In asemenea situatii, din motive pe care nimeni nu stie sa le explice, ele nascocesc argumente, unele credibile, altele rezonabile, altele ajunse clasice. Cateva din acestea a sunt exempificate de portalul kabanik.ru:

Argumente la care n-ai cum sa rezisti

1. Tocmai azi, cand am schimbat lenjeria, vrei sa motolim cearsaful? (argument folosit de 55 de ori de ori in cadrul unui sondaj)

2. Am mancat multa ciulama, budinca, pepene; m-am balonat. Trebuia sa-mi spui inainte de cina ce vrei, ma multumeam cu o tartina (de 50 de ori)

3. Am avut neplaceri la serviciu. Sunt atat de stresata ca nu-ti poti imagina. O sa iau un diazepam (de 44 de ori)

4. Mi-a venit ciclul mai devreme. S-a dereglat deva, maine ma duc la doctorul de familie (de 27 de ori)

5. N-ai observat ca am luat trei antinevralgice si tot nu mi-a trecut? Imi vajaie tot capul (de 23 de ori)

6. E tarziu. Maine trebuie sa ma scol in zori, ma duc la piata si pe urma la serviciu. Nu mai avem nici macar zarzavat (de 20 de ori)

7. E prea devreme. Daca imi fuge somnul, nu mai adorm pana dimineata (de 19 de ori)

8. Ma doare. Stii ca ultima oara ai fost brutal! (de 17 de ori)

9. E zapuseala. Am transpirat toata. Si tu esti leoarca. (de 16 de ori)

10. Tocmai incepe serialul, tu nu vrei sa-l vezi? Eu vreau (de 19 de ori)

11. Adineauri mi-am pus bigudiurile si masca. Trebuia sa ma avertizezi (de 17 de ori)

12. N-ai vazut ca tocmai adormisem? Pentru asta m-ai trezit? (de 16 ori)

13. Vrei s-o trezim pe mama ta? (de 10 de ori)

14. Ma ustura toata pielea dupa plaja. Dureaza o saptamana pana imi trece (de 8 de ori)

15. La ora asta? Ne aud toti vecinii. Tu nu-i auzi pe ei cum le merge televizorul? (de 4 de ori)

16. N-am facut-o si aseara? Nu mai face pe armasarul cu mine, ca ajungi fleasca si o sa-ti para rau!

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#motive invocate femei sex, #refuz sex, #motive refuz sex, #sex conjugal , #stiri sex