Mesaje subliminale ce fac referiri la sex din reclame la produse "inocente" (Video)

Joi, 05 Iunie 2014, ora 23:35 6950 citiri
Foto: legaljuice.com

Sexul vinde, afirmatia fiind demonstrata in nenumarate randuri. Nu e de mirare de ce chiar si produsele "inocente", ce nu au (aparent) legatura cu sexul, sunt promovate facandu-se referiri, mai mult sau mai putin mascate, la sex.

Business Insider s-a oprit asupra catorva astfel de produse si asupra reclamelor lor, scotand in evidenta referirile la sex in fiecare din cazuri.

Gwyneth Paltrow: E infricosator cat de accesibil e sexul si cum e prezent peste tot

Astfel, daca se priveste cu atentie o cutie de Coca Cola, se poate observa ca pe aceasta sunt siluetele a doua femei dezbracate, una formata din gheata, iar alta din spuma bauturii.

Intr-o reclama la un gel de dus (Palmolive), care are in imagine o femeie nud care se spala, se poate vedea, pe unul dintre picioarele acesteia, o mana de barbat, ce trimite cu gandul la intimitate in doi.

Intr-o alta reclama, la un joc video, se pot vedea in departare niste zgarie-nori. La o privire mai atenta, insa, se poate citi pe unul dintre acestia cuvantul "Sex", "scris" cu ajutorul luminilor.

Tot compania Coca Cola a avut o promotie in anii '90. Produsele aveau imaginea schimbata si, aparent, nimic nu ducea cu gandul la sex. Daca, insa, asezai o cutie peste o alta, se forma cuvantul "sex", dupa cum se poate vedea in inregistrarea de mai jos.

Acelasi cuvant poate fi citit, cu putina atentie, pe ambalajele Skittles, produs care se adreseaza si copiilor sau mai ales lor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News