Jucariile sexuale te ajuta sa ai o viata de cuplu mai intensa

Luni, 15 Iunie 2015, ora 12:14
4015 citiri
Jucariile sexuale te ajuta sa ai o viata de cuplu mai intensa
Foto: SenzualShop.ro

Ai o viata sexuala satisfacatoare, dar ai vrea ceva mai mult? Te-ai gandit vreodata ca jucariile sexuale ar putea sa iti readuca armonia in relatia de cuplu?

Multi indragostiti nici nu stiu ca exista mijloace prin care viata lor intima poate deveni mai intensa. Altii poate stiu, dar nu s-au gandit niciodata sa foloseasca si ei astfel de stimulente. Exista inca si multe prejudecati legate de cine foloseste "jucarii" pentru a-si condimenta viata sexuala.

Nu este niciodata prea tarziu sa adaugi momente picante vietii tale intime sau sa readuci putina aventura in dormitor. Jucariile erotice te pot ajuta sa ai parte de o experienta de calitate impreuna cu partenerul sau partenera. Astfel, nu ai niciun motiv sa refuzi un accesoriu care va transforma actul obisnuit intr-unul de neuitat.

Lumea jucariilor sexuale a parcurs un drum lung de la dildouri si masaje erotice, ajungand acum sa ofere produse sofisticate, ce pot satisface si cele mai rafinate gusturi.

Totusi, cum nu oricine are o deschidere spre astfel de experiente, iar partenerul /partenera pot avea chiar reactii negative fata de aceasta tema, iti recomandam sa abordezi subiectul cu tact si rabdare. Daca urmariti impreuna filme erotice, acestea pot inlatura inhibitiile, iar partenerul/partenera vor fi probabil mai relaxati si mai putin rigizi.

Daca v-ati hotarat sa va condimentati relatia, o puteti face din intimitatea locuintei, cu ajutorul unui sex shop online, de exemplu SenzualShop, de unde puteti comanda accesoriile pe care vreti sa le incercati.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#jucarii sexuale, #jucarii erotice, #sex shop online, #condimentare viata sexuala, #viata sexuala cuplu , #viata sexuala