Iubitule, vreau sa imi pun silicoane!

Sambata, 26 Iunie 2010, ora 13:20
1933 citiri
Iubitule, vreau sa imi pun silicoane!
Foto: Arhiva

Cum ar trebui sa reactionezi daca iubita s-ar decide sa isi faca o operatie de infrumusetare?

Te-ai putea afla in dificultate daca partenera ta ar simti nevoia de a aduce mici imbunatatiri corpului sau si s-ar hotari ca este timpul sa recurga la serviciile chirurgiei estetice.

Ca barbat, fie te-ai simti un norocos pentru ca vei avea o iubita cu sani mai mari sau cu un fund ceva mai apetisant, fie dimpotriva, te-ai putea gandi la felul in care o astfel de schimbare v-ar afecta relatia, ne informeaza site-ul Men's Health.

Desi iti doresti sa ii arati sustinere si intelegere, ai putea sa nu fii intru-totul de acord cu motivele care ar determina-o pe partenera ta sa apeleze la o interventie chirurgicala. Nu te tenteaza catusi de putin ideea de a face sex pe viitor cu o Barbie plina de botox.

Ce transmite hotararea ei despre nevoile pe care le are? Yvonne Fulbright, sexolog si expert in relatii, sugereaza ca ar trebui sa discutati obiectiv motivele pentru care partenera ta isi doreste o operatie estetica.

Pe de alta parte, tipul de interventie la care se gandeste te ajuta sa definesti modul in care trebuie sa tratezi problema.

Interventiile de infrumusetare a nasului sunt unele dintre cele mai des intalnite la femei. O astfel de operatie poate sugera ca partenera ta se simte nesigura pe ea si are nevoie de o schimbare pentru a se simti mai bine. O poti sustine oferindu-i incredere in sine.

Daca partenera ta vizeaza o interventie chirurgicala de infrumusetare in zona genitala, vorbeste cu ea si puncteaza faptul ca te preocupa posibilele probleme care ar afecta pe viitor viata voastra sexuala.

Oricare ar fi procedura vizata "iti ajuti cel mai bine relatia facandu-ti partenera sa inteleaga inainte de orice altceva ca o iubesti asa cum este", adauga Fulbright.

Discuta cu ea despre felul in care o poti sustine moral, oricare ar fi optiunea sa. In cazul in care nu esti de acord cu ideea unei operatii estetice, expune-ti punctul de vedere cu tact, fara a o jigni si a o face sa se simta inconfortabil.

In cele din urma, arata-i ca esti alaturi de ea si ca se poate baza pe tine in alegerea celei mai bune variante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#operatie estetica, #reactii operatie estetica , #sani