Indreptar pentru amante, folositor si nevestelor

Duminica, 27 Martie 2011, ora 13:16
39668 citiri
Indreptar pentru amante, folositor si nevestelor

Mereu lumea se intreaba ce ii impinge pe barbati sa isi insele nevestele si a cui este vina, a lui sau a amantei? Oricine sta insa sa se gandeasca mai bine isi da seama ca este nevoie de doua persoane pentru a se ajunge la o asemenea relatie.

Fie ca s-a plictisit de sotie, fie ca nu se mai inteleg, s-a tot vorbit despre lucrurile care il imping pe barbat spre un asemenea pas. Mai interesant este totusi ce o face pe femeie sa doreasca sa devina amanta, un statut la care nu viseaza nimeni sa ajunga.

Amantele spun ca nu au ales ele aceasta situatie, ci pur si simplu s-a intamplat sa se indragosteasca de un barbat insurat. Socialhype.com a analizat raspunsurile a 49 femei care s-au obisnuit cu numele de "cealalta femeie". Toate regreta situatia in care sunt si mai ales faptul ca au crezut promisiunile iubitilor lor de la inceputul relatiei, care spuneau ca urmeaza sa divorteze in scurt timp de sotiile lor, dar pe parcurs au uitat.

Una dintre ele, totusi, are alta perspectiva asupra vietii, pe care o si descrie intr-un mini-ghid ce cuprinde "regulile unei amante". Iata cateva dintre ele, asociate cu modul in care o afecteaza pe sotie:

Nu confunda sexul cu dragostea

Prima regula este oarecum evidenta, dar si cel mai des incalcata. Femeile se ataseaza foarte repede emotional atunci cand are loc un contact fizic constant, spre deosebire de barbati, care nu relationeaza sexul cu afectiunea.

Sotia insa nu crede ca sotul ei nu este atasat emotional de amanta, pentru ca gandeste din punctul de vedere al unei femei, care asociaza inevitabil dragostea cu sexul.

Nu cerceta daca nu vrei sa afli lucruri neplacute

Amanta nu trebuie sa se intereseze prea mult de viata partenerului, caci va fi surprinsa sa afle ca nu se potriveste deloc cu activitatile sale de zi cu zi si ca nu au mai nimic in comun in viata reala. Nevestele, la fel, mai bine ar ramane nestiutoare fata de viata barbatilor din afara casniciei, ca sa nu sufere, este sfatul amantei "de meserie".

Ca amanta, poti avea si tu o aventura

Asa cum barbatul o inseala pe sotie cu ea, amanta se teme ca va fi la randul ei inselata atunci cand el va gasi o femeie noua, mai interesanta. Asa ca intre timp, ar trebui sa-si gaseasca o varianta de rezerva, pentru a nu suferi prea mult.

Daca sotia afla ca este inselata, oare ar trebui sa astepte ca aventura sa se incheie sau ar trebui sa raspunda si ea cu aceeasi moneda? Aici depinde de modul de gandire al fiecarei femei.

Accepta toate cadourile care ti se ofera

Amanta care a intocmit aceste reguli crede ca trebuie sa accepte toate cadourile care i se ofera, fara sa se gandeasca prea mult ce inseamna acestea (o dovada de afectiune sau un fel de plata pentru ceea ce primeste in schimb).

Cadourile reprezinta o mare problema pentru sotii, caci inainte barbatul isi folosea banii pentru a plati facturi sau a-i face ei cadouri, pe cand acum atentiile si vacantele in care merge trebuie inpartite cu "cealalta femeie".

In momentul in care este pregatit sa isi paraseasca nevasta, dispari

Aceasta regula este pentru amantele care nu se indragostesc de barbat si care nu au ca scop final sa se marite cu el. Desi multe vor sa faca acest lucru si se bucura cand el se hotaraste sa divorteze, mai sunt unele care prefera acest statut doar pentru avantaje materiale, fara implicare sociala prea mare.

Situatia asta este cea mai urata pentru sotie, caci atunci cand sotul vede ca este respins de amanta, se va intoarce acasa implorand iertare. Si cum nevasta il iubeste, s-ar putea sa-l accepte inapoi, ceea ce nu va reprezenta decat contextul favorabil pentru o noua aventura.

Un barbat ce a inselat o data, va continua sa o faca

Unul dintre motivele pentru care amantele nu vor sa aiba o relatie serioasa cu barbatul care e dispus sa-si paraseasca sotia pentru ele este frica de a nu fi puse in aceeasi situatie. Nu pot avea nicio siguranta ca odata ce ele vor avea statut oficial, barbatul nu va gasi pe altcineva care sa suplineasca rolul de amanta.

Gandeste-te bine daca tu reprezinti prima lui aventura

Nu ai de unde sti lucrul asta, te poti baza doar pe simturile tale, din pacate...

In cele din urma, fii pregatita sa te faci nevazuta

Desi este neplacut, amantele sunt obisnuite sa se comporte in public ca si cand nu au nicio legatura cu barbatul cu care isi petrec ore intregi de intimitate. Cel mai important este ca aceste mici disimulari sa nu fie trecute cu vederea de catre sotie. Ea nu trebuie sa se lase pacalita de politetea aparenta dintre sotul ei si o eventuala femeie care pare totusi ca este mai tot timpul in preajma lui.

Aceste informatii vor fi cel mai probabil de folos sotiilor, caci stiind cum gandesc amantele vor sti cum sa le contracareze actiunile. Asta in cazul in care considera ca sotii lor mai merita o a doua sansa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#sex, #amanta, #inselat, #relatii barbati femei, #relatii extraconjugale, #aventura, #sot relatie extraconjugala , #stiri sex