In China antica, barbatii erau obsedati de sex

Luni, 11 Iulie 2011, ora 17:13
14263 citiri
In China antica, barbatii erau obsedati de sex

Stramosii chinezilor de astazi aveau cultul afrodiziacelor, destinate indeosebi barbatilor. Chinezii din vechime erau convinsi ca femeile n-au nevoie de asa ceva. Ele sunt totdeauna pregatite si n-au probleme sa atinga Portile de Coral, atunci cand este cazul.

Barbatii, dimpotriva, dupa cateva eforturi, se simteau cuprinsi de descurajare si, in disperare de cauza, apelau la vraci, care se pare ca roiau in jurul lor, sa le rezolve suferinta.

Biruinta "dragonului-amant"

Remediile erau exclusiv naturiste, pentru ca altceva antichitatea nu putea pune la dispozitia solicitantilor. Procedeele, insa, se prezentau pe cat de ciudate, pe atat de incredibile in naivitatea lor si inutile in eficienta lor.

Daca, macar unul s-ar fi dovedit util, laboratoarele de azi n-ar fi facut cheltuieli impresionante, ca sa nascoceasca "Viagra".

Alchimistii antichitatii preferau distilate, extrase si fierturi din ce nu te astepti: ficatul animalelor, organele genitale ale ursilor, tapilor sau taurilor, coarnele lor, fructe de mare, ciuperci. Acestea erau uscate, macinate, si administrate ca prafuri.

Nu este vorba de simple legende. Istoricul chinez Sima Qian vorbeste, in scrierile sale, despre succesul a ceea ce numea el biruinta "dragonului-amant", el detinand secretul unui miraculos preparat, capabil sa asigure "fericirea celor trei zile", dupa cum relateaza factroom.ru.

Ideea este atat de ispititoare incat ar putea atrage si astazi destui amatori, daca reteta n-ar consta dintr-o pulbere dizgratioasa, obtinuta amestecand produse desidratate: soia, penis de taur, radacina de ginseng si placenta umana.

Totul trebuia servit intr-un pahar cu apa, chiar inainte de a porni la atac cu partenera, care poate astepta si ea curioasa si nerabdatoare efectele miraculosului panaceu.

Goana dupa materia prima

Alti vraci chinezi, pentru a-si obtine "materia prima" necesara procedurilor, apelau in mod curent la castrarea prizonierilor de razboi, a raufacatorilor sau chiar a unor nevoiasi, gata sa sacrifice ceva din insasi fala lor barbateasca pentru o suma de bani.

Din scrierile antice pastrate pana astazi rezulta ca lipsa erectiei era o boala raspandita in China de demult, iar specialisti de tot soiul recugeau la creme sau chiar fasii vegetale aplicate in zona cu pricina, pentru a stimula ceea ce de la sine nu pornea deloc.

Uneori, sindromul impotentei cuprindea regiuni intinse ale imperiului. Tot istoricii vorbesc de provincia Guangdong, grav afectata de impotenta. Acolo, locuitorii au descoperit ca tulpinile unor plante se atrofiaza in timpul secetei si au facut, cumva, legatura dintre ce se intampla in lumea vegetala si cea a oamenilor.

S-au convins rapid ca atrofierea organului barbatesc este o simpla problema de deshidratare, usor de tratatat si de rezolvat.

Inventivitatea stramosilor a dus la creerea unor pungi cu apa, suspendate intr-un sistem de curele, bine fixate pe sold si potrivite in asa fel incat organele genitale ale barbatului sa poata fi introduse confortabil inauntru, ca sa nu se mai deshidrateze.

Restul depindea de momentul fericit cand urma ca ele sa-si faca datoria, bine hidratate prin procedeul antiseceta.

Misterele demografiei

Stramosii chinezilor au renuntat repede la sistem, cand s-a observat ca, in famiile unde barbatii isi facusera pretioasele dispozitive, natalitatea n-a cresut, fericirea n-a aparut, iar familia a ramas la fel de bosumflata ca inainte.

Citind scrierile Chinei antice, este clar ca potenta sexuala ii obseda pe barbatii timpului - si ce altceva putea provoca obsesia lor decat insasi impotenta care se pare ca, din motive necunoscute, punea stapanire pe provincii intregi.

Nu sunt capabil sa fac o legatura intre faptul ca istoricii vorbesc insistent despre insuccesul afrodiziacelor in Orientul Antic, unde chnezii aveau atata nevoie de ele, si extraodinara expansiune demografica, in urma careia China de astazi a ajuns tara cu cel mai numeros popor de pe glob.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#china antica afrodiziace, #afrodisiace vechime, #afrodisiace naturale, #impotenta tratata vechime, #retete afrodisiace , #afrodisiace