Femeile si sexul: Orgasmul, influentat de religie?

Marti, 25 Iunie 2013, ora 08:35 3753 citiri
Foto: health.com

Femeile credincioase ar putea avea unele probleme in privinta sexului. Aceasta era o idee larg raspandita pana acum. Totusi, un studiu recent contrazice ceea ce se credea in general.

Cercetatorii de la Universitatea din Chicago au tras concluzia ca cele mai satisfacute femei din punct de vedere sexual sunt cele de varsta mijlocie, maritate, de religie protestanta, scrie Fox News.

32% dintre ele au spus ca au orgasm de fiecare data cand fac sex. In urma lor, din punct de vedere al satisfactiei sexuale, se situeaza femeile catolice, ele afirmand ca au orgasm in 27% din cazuri. Cele care nu au o anumita religie au orgasm doar in cazul a 22% din partidele de sex.

O femeie satisfacuta din punct de vedere spiritual este si multumita din punct de vedere sexual, aceste aspecte fiind strans legate unul de altul.

Multe dintre femeile chestionate care au spus ca au parte de partide de sex pe cinste sunt cele maritate. De fapt, se pare ca sexul in afara casniciei nu este chiar benefic pentru ele.

Un studiu facut la Penn State University din SUA a aratat ca femeile au o perceptie negativa asupra corpului lor dupa ce fac sex, in cazul in care acest lucru se intampla inainte de casnicie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News