Femeile mimeaza orgasmul pentru ca barbatii sa nu le insele

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 19:13 3279 citiri

Femeile mimeaza regulat orgasmul pentru a-si tine barbatii aproape si pentru a nu fi inselate, arata un studiu recent.

A pretinde de fiecare data ca sunt satisfacute este doar o parte din strategia femeilor de a se asigura ca barbatii le raman credinciosi, arata un studiu realizat in New York si Michigan, informeaza Daily Mail.

Iar aceasta strategie este cel mai adesea intalnita in cazul femeilor care se tem ca barbatii le-ar putea insela, cele care au semnale in acest sens, dupa cum se mentioneaza intr-un raport publicat de The Archive of Sexual Behaviors. Tot acestea sunt si femeile care se folosesc de multe alte tertipuri pentru a se asigura ca barbatul ramane fidel, alaturi de ele.

In cadrul unui studiu recent realizat de doua universitati, Columbia, din New York, si Oakland, din Michigan, jumatate dintre femei au recunoscut ca au simulat placerea suprema intre asternuturi. Mare parte din cele 453 de femei chestionate, aflate in relatii in ultimele 6 luni, au declarat ca s-au simtit obligate sa procedeze astfel pentru a "mentine interesul partenerului in relatie" sau pentru "a-l opri pe acesta sa se indrepte catre alta femeie".

Multi cercetatori sunt de parere ca orgasmul este o adaptare a femeii, o strategie ce ii ofera acesteia un avantaj din punct de vedere al evolutiei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News