Dublura pentru fund pentru actrita principala din Fifty Shades of Grey - n-ai sa ghicesti motivul

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 20:19 10994 citiri
Foto: ContactMusic

Dakota Johnson, nume care e zilele acestea pe buzele tuturor, odata cu lansarea filmului "Fifty Shades of Grey", unde detine rolul principal alaturi de Jamie Dornan, a folosit, la filmari, o dublura pentru fund.

Motivul e insa unul greu de intuit. Nu se pune problema ca vedeta sa se fi rusinat de aceasta parte a corpului si nici ca producatorii sa fi considerat ca acesta nu se ridica la inaltimea asteptarilor. In realitate, dupa cum declara actrita, motivul pentru care a avut nevoie de o dublura a fost acela ca nu-si dorea sa fie lovita la fund cu cureaua.

Actrita in varsta de 25 de ani, care o joaca pe Anastasia Steele, a declarat ca in cea mai mare parte din film ea este cea care apare nud. Cand, insa, este lovita cu cureaua, in realitate altcineva primeste loviturile.

"Exista un prim plan strans cu un fund care e lovit de curea. Nu e fundul meu, pentru ca nu am vrut sa fiu lovita cu cureaua", explica ea, conform ContactMusic.

Pentru ca filmul sa fie cat mai veridic, producatorii au angajat, drept consultant, o dominatoare.

Recent, Jamie Dornan a recunoscut ca pe umerii colegei sale Dakota pica greul, in film: "E goala, legata sau cine mai stie cum, si nu e asa de simplu. Nu e un mediu asa de prietenos".

Decolteu ametitor la premiera Fifty Shades of Grey de la Londra (Galerie foto)

Miercuri, filmul a avut premiera la Berlin, iar joi la Londra.

Foto: W magazine

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News