Despre sexul si orgasmul femeilor de 80 ani

Colaborator: Iulian Dumitrescu
Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 23:08 32496 citiri
Foto: vesti

Calitatea sexului vine odata cu trecerea timpului, conform cercetatorilor americani de la Universitatea din San Diego, care au efectuat o cercetare sociologica de amploare, in randul femeilor de varsta a treia.

Rezultatele studiului, care a implicat participarea a 800 de femei cu varste medii de 67 ani, au fost destul de surprinzatoare chiar si pentru cei care l-au efectuat, scrie Vesti.

S-a dovedit ca cea mai satisfacatoare viata sexuala o au femeile cele mai in varsta, trecute de 80 ani. Doua treimi dintre femeile ajunse sau trecute de 80 ani, de exemplu, au spus ca sunt multumite de trairile lor sexuale, in ciuda faptului ca doar una din cinci simte o dorinta puternica pentru mersul in dormitor.

67 la suta dintre cele active sexual, din aceeasi grupa de varsta, au declarat ca, aproape mereu, ajung la orgasm. Aceste rezultate sunt o dovada ca, intr-adevar, sexul devine mai bun odata cu trecerea anilor.

Rezultatele, publicate in The American Journal of Medicine, au mai aratat, printre altele, ca, desi mai mult de jumatate dintre femeile trecute de 80 ani au orgasm de fiecare data cand fac sex, ele nu simt si o dorinta sexuala puternica. S-a dedus, astfel, ca femeile ajunse la aceasta varsta nu fac sex manate neaparat de impulsuri erotice, ci si din dorinta de a-si cimenta si mai mult legatura cu partenerul de viata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News