Descifreaza cuvintele femeii din timpul sexului

Joi, 23 Iunie 2011, ora 17:41 5568 citiri

Uneori descifrarea dorintelor femeii in dormitor se poate dovedi o problema serioasa si destul de greu de rezolvat pentru barbati. Din cauza mentalitatii diferite, fiecare partener poate intelege altceva si, astfel, se trimit semnale eronate.

In urma unui studiu au fost trase insa cateva concluzii. Coordonatorul acestuia, Johns Hopkins, ofera cateva exemple legate comportamentul femeii si cuvintele utilizate de aceasta in timpul sexului, precum si ce ar trebui sa intelegi din acestea. conform Men's Health:

- Ea spune: "Nu te opri!"

Tu intelegi: "Se simte bine, inseamna ca trebuie sa ma grabesc sau sa actionez mai intens"

In realitate: Nu trebuie sa schimbi nimic, mentine acelasi ritm daca nu vrei sa strici totul.

"Cand o femeie iti spune sa nu te opresti, nu schimba ceea ce faci", este si sfatul dr. Pepper Schwartz, profesor la Universitatea Washington si expert in relatii. Prin schimbarea pozitiei sau a stilului ii poti reteza sansele de a avea un orgasm.

- Ea nu spune nimic

Tu intelegi: "Nu se simte bine..."

In realitate: Mai are foarte putin pana la orgasm. Nu toate femeile se exprima vocal atunci cand sunt aproape de punctul culminant. Unele prefera sa se concentreze asupra a ceea ce simt. Daca ceva ar fi in neregula ti-ar spune; atat timp cat tace inseamna ca esti pe calea cea buna.

- Ea spune: "M-am masturbat recent".

Tu intelegi: "Inseamna ca nu-i ajunge sexul cu mine sau nu este suficient de bun"

In realitate: O faci sa vrea si mai mult sex. Un studiu realizat la Institutul Kinsey a aratat ca, cu cat femeile se simt mai bine in timpul sexului, cu atat vor mai mult. Cu cat se exprima mai bine intim cu tine, cu atat mai dornica de sex va fi, de unde si dorinta de a se masturba cand nu esti prin preajma. "Cu cat este mai deschisa in a-si oferi singura placere, cu atat va fi mai increzatoare cand e cu tine", explica si specialistii.

Nu uita, comunicarea este cheia oricarei relatii. Decat sa intelegi gresit unele semnale, mai bine intrebi si astfel veti avea relatia perfecta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News