De la sosete la sex

Vineri, 23 August 2013, ora 12:44
3475 citiri
De la sosete la sex
Foto: Huffington Post

Uneori, partenerii dintr-o relatie se confrunta si cu problema pusa de lipsa dorintei sexuale. Iata cateva metode care ajuta femeile care au aceasta problema.

Cercetarile arata ca femeile incep sa se gandeasca mai des la sex si sa aiba dorinta sexuala dupa ce locuiesc cu partenerii lor intre unul si patru ani, scrie Huffington Post.

Laurie Mintz, specialista in domeniu, de la Universitatea din Florida, SUA, spune ca totul tine de atitudinea femeilor atunci cand vine vorba de dorinta sexuala.

Ea le recomanda femeilor ca in momentele intime sa se concentreze exclusiv asupra acelei experiente si sa se bucure din plin de apropierea fizica creata.

Potrivit acesteia, trezirea dorintei sexuale incepe si prin stimularea altor parti ale corpului. De exemplu, incalzirea picioarelor poate avea un efect benefic asupra organelor genitale. Partea creierului responsabila de senzatiile venite de la organele sexuale este chiar langa cea care transmite senzatiile de la picioare.

Chiar daca pare amuzant, sosetele pot avea un efect foarte bun, asa cum arata un studiu facut la Universitatea din Groningen.

A te gandi la sex cu ceva timp inainte ca totul sa aiba loc ajuta mult in incercarea de a intra a atmosfera propice. O buna metoda este ca in timpul zilei sa iti imaginezi cum va fi seara care urmeaza.

Conform unui studiu aparut in revista "Journal of Counseling Psychology", lecturarea unei carti care trateaza sexul are, de asemenea, un efect benefic.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#femei dorinta sexuala, #sfaturi libidou femei , #stiri sex
Comentarii