De ce isi aleg barbatii amante mai neatragatoare decat sotiile lor

Colaborator: Iulian Dumitrescu
Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 22:23 6370 citiri
Foto: Dreamstime

Daca afli ca partenerul te insala, te gandesti imediat cum sa-i faci viata grea, sa-l parasesti sau sa-i intorci gestul.

In niciun caz nu iti pierde increderea de sine, avand impresia ca cealalta femeie ar avea ceva in plus fata de tine.

Un nou studiu arata ca, de obicei, barbatii calca stramb in compania unor femei mai neatragatoare decat sotiile lor. Un site de matrimoniale, citat de Huffington Post si preluat de Tialoto a lansat un sondaj online la care au participat peste 4.000 de utilizatori, femei si barbati.

Majoritatea barbatilor anchetati au spus ca partenerele lor legale de viata sunt mult mai frumoase decat amantele lor, depasindu-le pe acestea la mai toate capitolele.

Doar 30% dintre barbati si-au indreptat atentia catre femei mai tinere, iar mai putin de 25% spun ca amantele lor sunt mai sexy si mai pricepute decat sotiile lor.

Drept urmare, vine intrebarea logica: De ce insala? Barbatii raspund, spunand ca aspectul exterior nu inseamna totul pentru ei. Chiar daca amantele nu sunt mai frumoase decat sotiile, majoritatea sunt mult mai pasionale, rabdatoare, gata sa ii asculte si sa le acorde atentie.

Intrebandu-le pe femei, ele au spus ca amantii lor sunt mult mai in forma decat barbatii lor. Pentru ele aspectul exterior este un criteriu de baza. 90% dintre participantele la sondajul online au spus ca amantul le pretuieste mai mult decat sotul lor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
De unde-au găsit ăştia femei mai neatrăgătoare decât soţiile?