Cupa Mondiala 2014: Care echipe de la turneul final au voie sa faca sex?

Joi, 19 Iunie 2014, ora 23:57 4007 citiri
Foto: The Independent

Campionatul Mondial din Brazilia impresioneaza prin media de goluri marcate, fara precedent la alte turnee finale. Insa mass-media speculeaza ca acest apetit ofensiv al echipelor este legat de cel sexual al jucatorilor.

Nu exista reguli cu privire la posibilitatea ca jucatorilor sa li se permita sa faca sex in timpul turneului final, dar totusi exista unele echipe care sunt destul de ferme cu privire la restrictiile sexuale, potrivit The Independent.

Spre exemplu, se cunoaste faptul ca echipei Italiei, care a invins Anglia, i s-a permis sa se bucure de compania sotiilor si prietenelor, cu o noapte inainte de victoria cu 2-1 de la Manaus.

Acelasi lucru a fost valabil si pentru echipa Angliei, ceea ce duce la concluzia ca italienii nu au avut niciun avantaj in plus.

Spaniolii si germanii au voie sa petreaca impreuna cu sotiile sau prietenele in cele patru saptamani de fotbal, dar li se interzice acest lucru in noaptea de dinaintea partidelor.

Astfel, ar fi fost mai putin probabil ca Thomas Muller sa mai inscrie un hat-trick impotriva Portugaliei, daca el si-ar fi petrecut noaptea cu sotia sa, Lisa.

In mod ciudat, jucatorii din Costa Rica au restrictie la sex doar pana in faza doua a competitiei din Brazilia, in timp ce nigerienii au voie sa doarma cu sotiile, dar nu si cu prietenele lor.

Francezilor li se permite sa faca sex. Aparent, fostul medic al nationalei "cocosului galic" a declarat ca sexul este "relaxant" pentru jucatori, dar exista un avertisment sever, el nu trebuie practicat toata noaptea.

Cei mai multi oameni de stiinta tind sa fie de acord cu el, dar numeroase studii au ajuns la concluzia ca a face sex inainte de sport are putine efecte negative asupra jucatorilor.

Managerul echipei Bosnia Hertegovina a instituit o interdictie totala la sex. Acelasi lucru se intampla si cu jucatorii formatiilor Rusiei si Chile.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News