Cum se citeste orgasmul pe fata unei femei

Duminica, 03 Iulie 2011, ora 23:16 12826 citiri

Cand mai iau o pauza de la cautarea tratamentelor pentru cancer, imbatranire si moarte, ca sa se relaxeze, oamenii de stiinta studiaza orgasmul feminin. Pana acum, au facut cateva descoperiri interesante, mai ales pentru barbati.

Teoria spune ca sunt doua feluri in care isi traiesc femeile extazul: clitoridian sau/si vaginal. Primul e ok, dar superficial, ca o briza de racoare intr-o zi fierbinte de vara, ca un film 3D vazut la mall sambata seara.

Freud dispretuia aceasta distractie ieftina si puerila, asa ca s-a gandit sa le indice femeilor un obiectiv mai interesant. Graalul, a spus el, se afla in alta parte. Clitorisul nu e ultima statie. Placerile vaginului sunt ceea ce ne dorim, de ce sa te te opresti sa te dai in scrinciob, cand imediat dupa deal e bilciul. Unii discipoli ai sai mai zelosi si-au propus sa largeascasi mai mult orizonturile si au conceptualizat orgasmul uterin.

Daca orgasmul clitoridian e o fata care se bronzeaza, orgasmul vaginal o femeie care ia foc, orgasmul uterin e Bagdadul sub bombardament. Reda vederea orbilor si fertilitatea animalelor sterpe pe o raza de cativa kilometri. E ce a simtit Universul la Big Bang. Se spune ca nici o femeie care l-a trait nu si l-a amintit ulterior, fiind ocupate cu lesinul. De parca s-ar fi intors din moarte, nu au avut nimic de povestit. Unor barbati li se pare ca l-au detectat in ochii, deveniti deodata complet albi, ai partenerelor si in spasmele lor epileptice, dar barbatii sunt vanitosi si mincinosi si marturia lor nu are valoare stiintifica.

Citeste mai departe depre Cum se citeste orgasmul pe femeie pe Think Outside the Box.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com