Cum sa intelegi mai bine viata sexuala pentru a o imbunatati

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 09:55
24637 citiri
Cum sa intelegi mai bine viata sexuala pentru a o imbunatati
Foto: Pexels/Sstokpic

Activitatea sexuala este un aspect complex si foarte important al vietii fiecaruia.

Exista o serie de opinii care se considera a fi adevaruri. Sa vedem care sunt miturile si care e realitatea in legatura cu activitatea sexuala.

Prima data. Activitatea sexuala, chiar daca apare inainte ca partenerii sa se cunosca mai bine reciproc, nu se reduce la primul act sexual sau la prima partida de sex. Activitatea sexuala e dependenta de evolutia cuplului. Exista posibilitatea ca primul act sexual dintre cei doi sa fie un adevarat esec, ceea ce se intampla in cele mai multe cazuri pentru ca e neprogramat si imprevizibil.

Dar asta nu inseamna ca intreaga viata sexuala, de-a lungul relatiei, va fi la fel. Cu cat oamenii se cunosc mai bine, cu atat ei vor sti sa se completeze in viata de zi cu zi, dar si in activitatile lor sexuale.

Filme porno. In cele mai multe cazuri, contrar opiniei generale, faptul ca cineva se uita la un film pentru adulti nu inseamna ca e nemultumit de propria viata sexuala. Ba mai mult decat atat, s-a demonstrat ca persoanele care se uita la filme pentru adulti nu isi doresc decat sa isi excite partenerul.

Desigur, daca va surprindeti partenerul de viata uitandu-se la filme pentru adulti, atunci ar fi indicat sa discutati cu el, intrucat ar putea fi vorba despre faptul ca ar vrea sa fiti mai indraznet/indrazneata in timpul actului sexual.

Un bebe. In cazul in care in viata dvs. a venit un nou membru al familiei, nu trebuie sa va ingrijorati de faptul ca viata sexuala va lua sfarsit. Cu timpul, lucrurile se vor reaseza, iar activitatea sexuala va reveni la normalitate.

Obiceiul comun care iti poate distruge viata sexuala

Ingrijirea unui nou-nascut implica eforturi fizice si psihice, insa asta nu va face decat sa va uneasca si sa va intareasca relatia si mai mult.

Plictiseala. Chiar daca aveti o relatie de lunga durata, asta nu inseamna ca nu aveti parte de o viata sexuala piperata. Bineinteles, doar daca asta va doriti. Este foarte important ca intr-o relatie de lunga durata sa va stimulati reciproc, sa aduceti noutati in viata intima si sa redescoperiti placerile.

Ce sa mancati pentru a va imbunatati viata sexuala

Jucarii sexuale. Nu trebuie sa va fie teama sa utilizati jucarii sexuale, mai ales daca o faceti impreuna cu partenerul. Folosirea vibratorului nu face decat sa grabeasca atingerea orgasmului, dar exista si alte jucarii pe care le puteti incerca.

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#viata sexuala sfaturi, #viata sexuala cuplu, #imbunatatire viata sexuala , #viata sexuala