Cum ii poti oferi partenerei un orgasm in 15 minute

Luni, 29 Noiembrie 2010, ora 18:01
53493 citiri
Cum ii poti oferi partenerei un orgasm in 15 minute
Foto: Men`s Health

Drumul spre a-ti face o buna reputatie sexuala nu trebuie neaparat sa implice un preludiu tandru de sase ore. Iata ce trebuie sa faci pentru a-i oferi partenerei tale un orgasm in numai 15 minute.

Adevarata provocare este sa controlezi arta orgasmului in 15 minute, transformand bajbaiala prin intuneric intr-o explozie care o va uimi. Sexologii de la Institutul Kinsey din SUA au descoerit ca media de timp in care o femeie poate avea un orgasm este de 10-20 de minute de sex, scrie Men's Health.

Studiile publicate in The Journal of Sex and Marital Therapy arata ca femeile cu o mai mare probabilitate de a avea orgasm nu au nevoie de mai mult timp in pat.

Cel putin trei minute din cele 15 trebuie dedicate sarutului, deoarece specialistii de la Lafayette College cred ca sarutarile diminueaza nivelul hormonilor de sters, astfel incat timpul necesar excitarii se reduce considerabil.

Cercetatorii germani spun ca in timp ce te saruti este recomandat sa inclini capul in partea dreapta, fapt ce va lasa impesia ca iti pasa mai mult de celalalt si in acest fel partenera capata incredere si o incurajeaza sa aiba orgasm mai repede.

Coordonarea este un element esential, de aceea de fiecare data cand o saruti pe gat, trebuie sa indepartezi cate un obiect vestimentar pe care il poarta. Nu numai ca acest lucru salveaza mult timp din cele 15 minute, dar elimina orice frustrari pe care ea le-ar avea in legatura cu felul in care arata fizic.

Un alt studiu, realizat de expertii Universitatii din Cincinnati, arata ca daca partenera ta se simte bine atunci cand este dezbracata, va avea orgasm mai repede.

Preludiul nu este singurul aspect important in drumul spre orgasm. Consistenta orgasmului tine mai mult de durata contactului sexual, decat de durata preludiului.

Un alt aspect important il constituie pozitia. Este recomandat sa eviti pozitiile de penetrare profunda si sa incerci pozitia clasica a misionarului.

Trebuie sa stai retras si sa faci miscari lente inainte si inapoi, astfel incat clitorisul partenerei tale sa fie masat usor pentru a da senzatia unor pulsatii pe care le poti controla. Acum partenera ta ar trebui deja sa rupa cearsafurile.

"Nu ne plac prea multe schimbari ale tehnicii, deoarece ne distrage atentia si reduce nivelul de excitare la nivelul pe care il avem la inceput. Nu vrei sa o iei de la inceput chiar inainte de final, nu? Cand incepi sa faci ceva care are un raspuns pozitiv, continua sa faci acel lucru cu aceeasi viteza si intensitate", spune Dr. Joni Frater, coautoarea cartii "Love her right".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#orgasm 15 minute, #pozitie orgasm, #tehnica sex, #preludiu sex , #orgasm