Cum arata Miss Transsexual 2016

Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 20:24 12686 citiri
Foto: Facebook/MISS TRANS STAR International Pageant

Reprezentanta Braziliei, Rafaela Manfrini, a fost aleasa Miss Trans Star Internacional 2016, in concursul desfasurat in acest weekend la Barcelona, care este considerat cel mai important de acest gen.

Castigatoarea a ajuns in finala alaturi de reprezentanta Israelului, Tallen Abu Hama, o arabo-crestina din Nazaret, care era considerata favorita. Concurentele au defilat in costum de baie, de gala si in costum popular, relateaza EFE.

Aproximativ 30 de transsexuali din diferite tari ale lumii au participat la Miss Trans Star Internacional 2016, care doreste sa fie si o platforma pentru a denunta discriminarea fata de minoritatile sexuale.

Anul acesta au concurat pentru prima oara tari precum Turcia, Nigeria, Israel si Sri Lanka, unde comunitatea transsexuala este deosebit de vulnerabila.

Foto: Facebook/MISS TRANS STAR International Pageant

Potrivit organizatoarei, Tara Vells, evenimentul nu este numai un concurs de frumusete, ci vrea totodata sa ofere "mai multa vizibilitate comunitatii de transsexuali, sa lupte pentru dreptul la egalitate (...) pentru ca suntem oameni ca toti ceilalti".

Citeste si povestile copiilor si adolescentilor transsexuali - intre discriminare si lupta pentru recunoastere.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News