Cum ajuta orgasmul corpul uman

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 23:09 5210 citiri
Foto: Care 2

Orgasmul transforma corpul in moduri nebanuite. Studiile stiintifice arata ca unii oameni au o adevarata experienta transcendenta in timpul orgasmului.

Unii dintre cei care au fost chestionati in aceasta privinta au declarant ca au avut senzatia de atemporalitate si au simtit ca se aflau intr-un gol imens, scrie Care 2. Pentru altii, orgasmul a fost resimtit ca o schimbare a coordonatelor spatio-temporale.

Multi dintre cei care trec printr-o astfel de experienta vad in orgasm o traire spirituala intensa si spun ca intra in legatura chiar cu Dumnezeu. Altii sustin ca fructul interzis din Rai a fost de fapt orgasmul, caci el era secretul care putea face legatura intre oameni si Dumnezeu.

Un secret foarte bine pastrat al omenirii a fost sexul transcendent, dupa cum afirma autoarea unei carti in domeniu, Jenny Wade. Ea spune ca secretul era detinut de multe civilizatii antice: egiptenii, romanii, grecii, chinezii, indienii si mesopotamienii erau maestri in astfel de experinte. Cercetarile arata ca aceasta experineta extrema i se intampla cel putin o data unui individ din opt.

Studiile stiintifice arata ca orgasmul are efecte benefice asupra corpului. Ele sunt atat fizice, cat si spirituale. In limba franceza, termenii care il descriu sunt "le petit mort", adica "mica moarte", insemnand ca oamenii isi elibereaza sinele pentru a intra in legatura divina cu celalat si cu universul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News